Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak to zobaczyłam myslalam ze zwariuje
a kable na wierzchu
i mowie nie wolno,ten dalej swoje....zabrałam mu raczkę,za chwile to samo i jeszcze ten usmieszek
no przeciez mi sie kiedys zabije...wkoncu nie wytrzymalam zabralam go i pacnełam jego w raczke....
ale miał żal,ryczał z 5 min ale myslę sobie nie wezme go na ręcę...od tamtej pory nawet się tam nie zbliża
Aha rozumiem, to my juz się na to szczepiłysmy i było bezpłatne jedno ukłucie. Lekarka nas jakos wczesniej zapisała na to szczepienie.Zanplo te poprzednie skojarzone to byly 5w1 lub 6w1 a mi chodzi o szczepionkę odra-świnka-różyczka....
, bo gdzieś zgubiła, a drugi został u mojej mamy, tak więc smoka nie było, ale o 3 w nocy tak zaczęła płakac, że wzięłam ją do siebie i mówię pośpimy razem, ale niestety do 4 nie zasnęła, wiec wygrzebałam ostatni nowy zapasowy smok i poszła spac w swoim łóżeczku.

a ja nienawidzę tv w sypialni. Jak Jaś się urodził to tv wyleciało z pokoju a teraz młody ma swój pokój i spowrotem bedzie mnie męczył głupimi programami. wiem już więcej...
w środę o 17.00 mamy termin na operację Alexa...od 11.00 nic nie może jeść.Po operacji do domku najlepiej na rękach a nie w foteliku.Z narkozy będzie wybudzał się już pod koniec zabiegu:-(i bedzie towarzyszyc mu jeden ze stanów...albo będzie sie darł w niebogłosy,piszczeć,kopać nogami albo poprostu bedzie zamulony i będzie pomalutku dochodzić do siebie:-(po 15 minutach powinno wrócić do normalności i po chwili zaś uśnie ze zmęczenia:-(i 4 dni niechodzenia i niestawaniaa dzisiaj łaził jak najety
mam nadzieję,że damy radę...
Kacper tez jest awanturnik jak nie che mu da miotly , odkurzacza wiaderka itp.;-) a ostatnio sie zrobił taki furiat normalnie nie do zniesieniajak cos mu sie nie podoba albo jest nie po jego to sie wygina do tylu kiedys rąbnie gową o kafelki normalnie
albo jak sie wkurzy to zaczyna rekami walic we wszystk wszystko zrzucac np.z szafy
![]()
tak samo mamy, identycznie !!! jak ja chce zabrac sprzed szafki, to sie wygina i musze ją przytrzymac, bo sie rzuca do tyłu i walnełaby głowa w podłoge ze złosci masakra

witajcie mamusie....
ja dopiero z kawką wpadam,bo wstalismy już o 6.30i oczywiście częste pobudki,no norma
![]()
Hej
Mały wstał dzisiaj o 6:00 :-(, coraz wczesniej wstaje :-(. .

KIEDY JA SIĘ W KOŃCU WYŚPIĘ??????? :-(witam sie i ja z kawusia i pysznym dukanowskim ciastem czekoladowym, mniam
zapominajko i myszko polecam, pycha!!!!
też pyszna 

U nas nocka taka sobie, ale nie ma co narzekac, bo zawsze jest ok, a dzisiaj wymyśliłam, ze Mała nie dostanie smoka, bo gdzieś zgubiła, a drugi został u mojej mamy, tak więc smoka nie było, ale o 3 w nocy tak zaczęła płakac, że wzięłam ją do siebie i mówię pośpimy razem, ale niestety do 4 nie zasnęła, wiec wygrzebałam ostatni nowy zapasowy smok i poszła spac w swoim łóżeczku.
Wógóle z tymi smokami, to mam ostatnio cyrk, bo ciagle je gubi, tak schowa, ze szukamy całą rodziną i nie ma![]()
ja nie wiem jak zdołam oduczyć go od tych smoczków, tak jak nie ma w ciągu dnia to nawet spoko, chyba że sam znajdzie to zaraz do buzi wkłada, ale do spania musi być i koniec 
Zabieram sie za pisanie CV i jakos nie moge zacząć ehh. .
My też już mamy to szczepienie z głowy, robiłyśmy zaraz po nowym roku, a po wielkanocy czeka nas szczepionka skojarzona, my płacimy za nią 130 zl