reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jestem i ja:) Mieliśmy dzisiaj firmę piorącą w domku i wyprali nam sofę...po szaleństwach mojego męża:)
Wysłałam wszystkim linka:)
(

Gdzie???ja nie widzę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Bylam z Jula u lekarza, kaszel tak jak mówila Agatkas po infekcji gardla....ale to nie wszystko Jula ma zaatakowane gardło i jezyczek takim nalotem...dostala na to syropek ale za chiny nie chce go pic:sorry2::sorry2::sorry2:i jak ja przekonać/??macie jakieś sposoby???

Zmykam spać, bo Jula pokasłuje, wiec nie wiadomo jaka nocka przed nami

Dobranoc!!!!

reklama
.dostala na to syropek ale za chiny nie chce go pic:sorry2::sorry2::sorry2:i jak ja przekonać/??macie jakieś sposoby???
A próbowałaś strzykawką tak jak np. nurofen

Ja byłam dzisiaj u lekarza i się okazało że mam ropne zapalenie migdałków, jeszcze jutro wizyta u laryngologa bo uszy i nos zatkany jeszcze od poprzedniej choroby, ciekawe co mi tam powiedzą.
Malutka moja dzisiaj dużo lepiej tylko ma paskudny kaszel.

Życzę zdrówka wszystkim chorowitką

Ja uciekam spać
Dobranoc

Dzieńdoberek Babolki

Zdrówka dla chorowitków małych i dużych

Pyciolku ale fajnie, ja tez uwielbiam wszelkie zmiany, malowania, przestawiania, itp. a juz nowa sofa to jest cos, na co tez bym czekała z utęsknieniem, ostatnio ratuję się tylko nowymi poduszkani na swoją :laugh2:

Agatkas cóż za wena twórcza :-D:-D

Dzień dobry

Już umiem cytować!!!! kokusiu, ollcia-dzięki Wam dziewczyny :)

Madzienka, a może podaj ten syropek razem z jedzonkiem-ja tak podaję wszystkie leki.

My znowu po wizycie u lekarza. Osłuchowo jest już dobrze, ale mamy brać jeszcze antybiotyk przez 4 dni, w sumie 14....

Dzieczyny proszę o opinie na zakupach-zaraz wstawię link.

reklama
Do góry