reklama

Grudniowe mamusie 2008

a szkoda gadac, dalej nic nie wiem, teraz kolejne 2, 5 mies czekania na rezonans magnetyczny, bo ortopeda stwierdzil ze usg to nie wszytsko i musi dokladnie zobaczyc, ale jak go spytalam kiedy bedziemy usuwac torbiel, a on wielkie oczy i po co?chce pani zniszczyc sobie kolano i potem gorzej chodzic, poczekamy na rezonans i zobaczymy, wiec czekam nadal, juz caly rok czekam:-(

witam sie i ja z kawka
pogoda chyba wiosenna, ale nastroj jakis takie nie wiosenny
ale dobrze ze weekend

a co mamusiu za nastrój niewiosenny Cie dopadł?

Połozyłam małego spać,jak już wstanie jedziemy do mojej mamy,bo mam jutro jeszcze rano egzamin:baffled::baffled::baffled:a nic nie umiem:baffled:
oglądam właśnie program na tvn style na temat laski uzaleznionej od opalenizny....masakra:sorry2::sorry2:

reklama
Witam
Pogoda rewelacyjna, tylko ten wiatr nieprzyjemny.
My bylismy wczoraj poszukac butów dla malej ale narazie tylko w jednym sklepie wiec musze troche pochodzic i poogladać zeby przed świetami cos kupić.

Agatkas miło tak zjęśc obiad poza domem, zazdroszczę :-).
Myszqa :szok::szok::szok: haha :laugh2::laugh2::laugh2:, ale narobił, ciekwe jak sam wyglądał, jak krecik pewnie :-D
Agacia, Tygrysku, u nas te piłki sa wyrzucane codziennie i jak sprzatam to znajduje je w bardzo ciekwych miejscach. Zlikwidowalam jej na chwile namiot zeby miala znow zabawe jak postawie, ale pilki musialy zostac.
Mimo, że idzie wiosna to jak zaczynam mieć jakies chwile depresyjne, ale może przejdzie :baffled:.

Witam kobietki
Wpadłam sie przywitać i ogłosić,że mamy kolejnego ząbka:)) Mało mnie ostatnio bo mój tata ma urlop i przesiadujemy u niego całymi dniami:) Buziaki dla wszystkich maluszków i dla Was mamuśki:*

zazdroszcze takiego spania:zawstydzona/y::zawstydzona/y:kiedy ja sie wyspie....:zawstydzona/y:pewnie za 10 lat bede sie z tego śmiała:szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a ja? nie dość że pobudki, to jeszcze dzisiaj postanowił wstać o 4:45 :szok: noo tego to jeszcze nie było :baffled::wściekła/y:

Jakie kupujecie butki na wiosnę?

nasze są na wątku zakupowym ;-)

ja tylko tak na chwilkę bo mi tu mężowy sapie o kompa, chyba trzeba będzie drugiego lapka zakupić :sorry2:

Witam kobietki
Wpadłam sie przywitać i ogłosić,że mamy kolejnego ząbka:)) Mało mnie ostatnio bo mój tata ma urlop i przesiadujemy u niego całymi dniami:) Buziaki dla wszystkich maluszków i dla Was mamuśki:*

gratulacje!!!!!

Witajcie u nas jak zwykle dzien prawie zlecial...bylam u p w szpitalu, kupilam tez Julci takie adidaski w Deichmanie bo u nas dzisiaj bylo 15 stopni ale poluje na takie z otworkami...

dziecko zadowolone z bucikow...nie dala sobie zdjąć:sorry2::sorry2::sorry2:

P nie wypuścili ze szpitala moze pod koniec następnego tygodnia.....:blink::blink::blink:

Własnie dostalam maila ze wysylaja nam klocki lego do testowania ze streetcomu:-D:-D:-D

i juz nie wiem co jeszcze mialam Wam napisac

Jestem wreszcie

kupilam w koncu buciki dla Pati, ufff.... :tak:maja wiele plusów, mięciutkie, skóra z kazdej strony, wyprofilowana podeszwa no i cena, oraz mały minusik, są ładne, ale nie calkiem w moim stylu mają perłowy kolor, a ja perłowego nie cierpię, za to na Patusi wygladają szałowo, wiec jestem zadowolona :tak:już nie miałam sily więcej szukać

klocki ze streetcomu tez dostanę :-)

reklama
Jestem wreszcie

kupilam w koncu buciki dla Pati, ufff.... :tak:maja wiele plusów, mięciutkie, skóra z kazdej strony, wyprofilowana podeszwa no i cena, oraz mały minusik, są ładne, ale nie calkiem w moim stylu mają perłowy kolor, a ja perłowego nie cierpię, za to na Patusi wygladają szałowo, wiec jestem zadowolona :tak:już nie miałam sily więcej szukać

klocki ze streetcomu tez dostanę :-)

gdzie kupilas buciki???pochwal sie z checia zobacze....te perlowe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry