Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
u nas tez słonko wyszło.
Agatkas przemyślałas kwestię przyjazdu w wielkopolskie progi?
Agatkas przemyślałas kwestię przyjazdu w wielkopolskie progi?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Alex piernik jeden z nadmiaru nudy chyba tak go potraktował
myślałam,że Go przez okno wyrzuce
wody było tyle,że zbierałąm chyba ze 20 min na pełnych obrotach
reszta prania mokra jak gnój,bo leżało na podłodze w łaznience
oszaleje
i mnie wywiozą
dziewczyny horror......
od rana mój dzieć nie pozwolił mi się nudzić.....
wstawiłam pranie i zadowolona robiłam reszte...nagle patrze a korytarz cały zalany,łazienka również...wpadam do łazienki a tam wąż wyciągnięty ze ściany....myślałam,że zwariujeAlex piernik jeden z nadmiaru nudy chyba tak go potraktował
myślałam,że Go przez okno wyrzuce
wody było tyle,że zbierałąm chyba ze 20 min na pełnych obrotach
reszta prania mokra jak gnój,bo leżało na podłodze w łaznience
oszaleje
i mnie wywiozą
![]()

tak...tylko,że ta niespodzianka była dla przygotowana juz wcześniej chyba wczorajPyciol usiądź spokojnie i sobie przemyślPrzecież młody nawet nie mógł mieć pojęcia że tam woda wyleci bo przecież nigdy mu tego nie pokazywałaś w trakcie prania
Dlatego mój Zuzol nie ma wstępu beze mnie do łazienki!
bo przed tą akcją w łazience Go nie było bo nawet zębów nie zdarzyłam umyć
zresztą do tej pory Go tam nie było

Zapominajko super, dzięki na pewno skorzystam!A jak się okaże że jestem straszną nudziarą albo zołzą to mnie nie wywalisz z dzieckiem na bruk?
Kurde dziouszki mam załamkę normalnie!!! Kiepsko u nas z kasą więc myślę nie będę wydawać na farbowanie u fryzjera i zafarbuję sobie w domu! Kupiłam sobie zajebistą farbę Loreala w kolorze bardzo jasny lodowy blond. W końcu dzieci poszły spać więc ja myk do łazienki i farbuję.....zmywam....myślę coś ciemne mam te włosy, ale dobra na pewno jak wysuszę to będą jasne....I mam aktualnie na głowie RUDO-BRĄZOWO-SRACZKOWATO-NIJAKIE COŚ!!!!!!!! Normalnie załamka!!!!!!!!! za dwa tygodnie wyjeżdżam do rodziny i jak ja się teraz pokazę????? Chyba będe 3 razy dziennie myła głowę![]()

no to Ci synek narobił wiecej do zrobienia
, myślała że ja trafi, ale troszkę sie zmyło, a za 2 tygodnie zafarbowała ponownie już starą wypróbowaną farbą.