Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale ja chciałam bardzo jasny blond:--
-
-
-( Taki ja Myszqa sobie zrobiła:-
-
-( Myszko śliczny! Jaka farba?

Zapominajko super, dzięki na pewno skorzystam!A jak się okaże że jestem straszną nudziarą albo zołzą to mnie nie wywalisz z dzieckiem na bruk?
Kurde dziouszki mam załamkę normalnie!!! Kiepsko u nas z kasą więc myślę nie będę wydawać na farbowanie u fryzjera i zafarbuję sobie w domu! Kupiłam sobie zajebistą farbę Loreala w kolorze bardzo jasny lodowy blond. W końcu dzieci poszły spać więc ja myk do łazienki i farbuję.....zmywam....myślę coś ciemne mam te włosy, ale dobra na pewno jak wysuszę to będą jasne....I mam aktualnie na głowie RUDO-BRĄZOWO-SRACZKOWATO-NIJAKIE COŚ!!!!!!!! Normalnie załamka!!!!!!!!! za dwa tygodnie wyjeżdżam do rodziny i jak ja się teraz pokazę????? Chyba będe 3 razy dziennie myła głowę![]()
muszę w końcu zrobić baleyage bo mam takie odrosty że aż wstyd 
, było troche krzyku ale udalo sie!!!!Mam tylko nadzieje ze Jula nie bedzie gorączkowala, bo pediatra uprzedzala mnie ze za 7-10dni moze wystapic gorączka, kaszel, katar

a jak bylo u Was???
, a nie będę specjalnie wyciągała. Kuzynka zamówiła ogromny bukiet, a rodzice z pozostałymi dziećmi dziadków kupili prezent, więc będzie takie mini wesele.