Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety ciągle nie mamy internetu i zaglądam tylko jak jestem u rodziców;-)
:-(

Zostal jeszcze miesiac z hakiem, ale pewnie urodze wczesniej, bo juz mam rozwarcie i w sumie jeszcze 2 tyg powinnam lezec. Tylko jak tu lezec przy dwulatku
W brzuszku podobno nadal mieszka dziewczynka i mam nadzieje, ze przy porodzie nie bedzie niespodzianki, bo jestem juz totalnie nastawiona na parke no i na to, ze na dwojce konczymy zabawe w rodzicow
W zeszlym tyg bylismy na weselu, wkleje jutro jakas fotke, zeby przypomniec Wam jak wyglada maly slonik w 8 msc ciazy
Z siusianiem u nas klapa, z mowieniem tez marnie. No coz, na wszystko przyjdzie czas
kochana ale w którym? w Karolince czy na Malince?bardzo możliwe....muszę skojarzyć....to czemu nie podeszłaś?Aaaa jeszcze jedna sprawa, a w zasadzie pytanie do Pyciolka;-)
Patrycja czy Ty przypadkiem nie bylas jakies miesiac temu w niedziele wieczorkiem w opolskim McDonaldzie? Jestem na 99% pewna, ze widzialam tam Ciebie i Aleksika![]()