tygrysek82
Fanka BB :)
tak ale pod warunkiem ze czopek ten pedzie na paracetamolu. stosujesz zamiennie paracetamol i ibuprofen ( bez roznicy czy podajesz to w czopku czy syropie jesli nie ma wymiotow ani biegunki).
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hahahha porzadnisia
Fifi ma tez cos z pedanta hahha jak sprzata podloge zmitką a lbo scieraczka to odsuwa krzeselka zeby dokladnie posprzatac haha albo jak odkurza kurze z polek to podchodzi do ksiazek wyciaga ksiazki z szafki przetrze sciereczka i wklada ksiazki na miejsce i sluchajcie tak rowniutko je uklada ze w szoku jestem hahha po kim on to ma hahha
Kokusiu, haha, mała spryciara
A mi się Bartek pochorował
Ma anginę ropną ;/ jest na antybiotykach.
Ankieta o pieluszkach dla znajomych
Kochane dzienny zapas pieluszek do wypróbowania jak ktoś jeszcze korzysta![]()
Witajcie...i ja tak walentynkowo dużo miłości Wam życzę....
A wszystkim chorowitkom zdróweczka....
Kokusia super masz pomocnicę
coś Wam zostawiłam![]()
Hej kobietki
Witam z kawką
wyobrazacie sobie ze wczoraj w tym romantycznym dniu tylko moja glowa dotknela poduszki a zasnelam hahha co za romantyzm haha
Tygrysku u mnie było tak samoMaja sie przebudziła, połozyłam się obok niej i już tak zostałam do rana.
Zmieniłam nianię, dzisiaj Maja jest u niej 1-wszy dzień więc znów siedzę i czekam na zakończenie dnia.
Zdrówka dla chorowitków. Maja się troszkę przeziębiła, ale zastosowałam oscillococcinum jak zawsze i chyba przeszło.
Witajcie
Ja wczoraj tez miałam romantyczną noc z poduszką
Mati mi sie pochorował na maksa. W nocy nie spał, kaszel straszny, z nosa się leję, goraczka od rana. Chciałam iść do lekarza z nim, ale dzisiaj pediatra u nas nie przyjmuje i jutro dopiero
Zanplo a Maja chętnie te granulki bierze ? Mati chyba by wypluł, bo on taki wybrzydus jest![]()
.