reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam z poranną kawką :-)
Iggy się zakochał w pieczywie chrupkim i właśnie zajada na śniadanko :P

Kana Igorek też takie numery robi, a teksty i minki są takie, że czasem naprawdę trudno mi zachować powagę...

reklama
witamy niedzielnie!
nareszcie odpuscil
troche mroz wiec wystawilysmy troche nosy, a teraz Mania do wyrka, tzn to jest moj plan, o ktorym ona nie chce slyszec....a ja sie chyba za jakis obiadek wezme:-)....ooooooooooooooo, Magda Gessler w tv, a wczoraj nie obejrzalam, uwielbiam ten program..:cool2:

czesc dziewuszki :)
Kajka ja tez lubie geslerowa i czekam tez z wielka niecierpliwoscia na nowy sezon ugotowanych haha:)
a dzis kochane wielki dzien!!!!! Tygrys zamierza upiec chleb:) trzymajcie kciuki!!!!!!!

Witajcie i mi w końcu udało się zajrzeć...
wypad do warszawy super....CNK rewelacja, zakupy tez udane;-);-);-)a przedstawienie świetne....
Jula dzielnie zniosła rozłąkę:-D:-D:-D
Ale następnym razem do Kopernika jedziemy razem....
dzisiaj oglądała zdjęcie i nam każde urządzenie padało pytanie..."mamo a co to takiego jest?":tak::tak::tak:

Kana łóżeczko super....a Mari:-D:-D:-D:-D

Tygrys, Kaja a której wstałyście w sobotę???:szok::szok::szok::szok:moja to dopiero na drugi bok przekręca się....

Kaja obiad z rana??i co jej dałaś jeść:-D:-D:-D

Zmykam spać jutro resztę doczytam....DOBRANOC!!!

Aniu tez własnie o tych myślałam, ładne, zgrabne i cena przystępna.

Kana ten Twój fotelik też ciekawy. Teraz mam problem bo nie wiem czy ten Graco bez pasów czy taki z pasami. Ten Graco jest obszerniejszy a o to mi właśnie chodziło. Hmm musze zrobić analizę :-D.

Haha Tygrysku, ja nie jadłam krupniku do czasu kiedy zaczęłam gotowac dla Mai a teraz też uwielbiam i nie wiem jak mogłam wcześniej tego nie gotować :-D

Kana widać że Mariczka jest zadowolona z zakupu.

Madzienko to fajnie, że wypad sie udał, my pojechaliśmy do rodziców i troszke odpoczęłam bo Maja uczepiła sie babci i nie opuszczała jej na krok :-D. Oczywiście byli nią zachwyceni bo juz nie widzieli jej 3 tygodnie i za każdym razem dziwili się jak ona mówi, jak sie bawi itd. Takie malutkie dziecko, a daje tyle szczęścia całej rodzinie, szkoda, że jak narazie w rodzinie nikt więcej się na dzidziusia nie zdecydował.

reklama
Witajcie i mi w końcu udało się zajrzeć...
wypad do warszawy super....CNK rewelacja, zakupy tez udane;-);-);-)a przedstawienie świetne....
Jula dzielnie zniosła rozłąkę:-D:-D:-D
Ale następnym razem do Kopernika jedziemy razem....
dzisiaj oglądała zdjęcie i nam każde urządzenie padało pytanie..."mamo a co to takiego jest?":tak::tak::tak:

Kana łóżeczko super....a Mari:-D:-D:-D:-D

Tygrys, Kaja a której wstałyście w sobotę???:szok::szok::szok::szok:moja to dopiero na drugi bok przekręca się....

Kaja obiad z rana??i co jej dałaś jeść:-D:-D:-D

Zmykam spać jutro resztę doczytam....DOBRANOC!!!

kochana, zostalo mi troche ziemniakow i kotlet, no i dalam jej to:-D

a w ogole gdzie Wy sie podziewacie, tajgerze, agaciu...kana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak ja tu w domu ciezko choruje to nikogo nie ma...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry