reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kankiya co serwujesz na obiadek? bo mi juz pomysłow brakuje:-p dzisiaj chyba barszcz czerwony zmontujemy:-):-D
nalesniki po meksykańsku zapiekane z serem żółtym;-) mój B je uwielbia, więc jak nasmażę duzo naleśników mam go z głowy nawet na 2-3 dni:-), a Biance gotuję makaron i mieszam z farszem i też zje ze smakiem
;-)

reklama
:-D popieram:-D

Myszqo te beżowe sandałki są zajebiaszcze:-)

chciałam Biankę położyć spać po spacerku, bo wstała o 7, ale ona nie chce, więc zaraz spadamy znowu na spacerek.

W takim razie po powrocie przepis poprosze:-p nalesniki umiem usmazyc, ale dalej to juz nie wiem...:zawstydzona/y:

U nas sie przejasnia wiec po drzemce tez pojdziemy do parku

hej dziołszki....
jejciu nie wiem co mialam napisac wam....nie pamietam...:zawstydzona/y:
czasu mi brakuje szok normalnie....teraz otwieramy drugi sklep,mężowy jeszcze maluje w nim :szok: no ale cóż...oby się opłaciło....
Agaciu jeśli można wiedzieć jaki masz metraż i ile płacisz za wynajem? Powodzenia w biznesie :tak:
U nas dzisiaj było tak pięknie.....ślicznie wręcz :-)
Ja też bym sobie jakię butki kupiła....Tygrys dawaj fotyyyyyyy:-D

reklama
Ja niestety nie przeszłam do następnego etapu. I zaczynam poszukiwania pracy od nowa. No cóż - niech żałują, ich strata :-D:-p
pewnie, jeszcze będą żałować a na Ciebie kochana czeka jeszcze lepsza posada- tak miało być;-)

Myszqa buciki super...ale w tych szpilach to ja umiałabym tylko stać:-D
:-D:-D lepiej siedzieć Madzieńko;-):-)

my byłyśmy po południu na 75-tych urodzinkach prababci Bianki, wczoraj do wieczora męczyłam się z tortem na tę uroczystość,ale w miarę wyszedł i odetchnęłam dziś z ulgą:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry