reklama

Grudniowe mamusie 2008

ja Wam słoneczka nie zabrałam:no::no::no:u nas cieplutko ale pochmurnie...od czasu do czasu słoneczko wychodzi

Blizniaczku zdróweczka dla Madzi

ja Wam zazdroszczę że Wy w takich bucikach umiecie chodzić...ja to tylko stac albo siedzieć w nich mogę...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Tygrysku zdradź ile te cudeńka kosztowały...

Myszqa trzymamy kciuki...

reklama
madziu nie przekroczylam 300 zl:)
zapominajko jak 3d to nie wiem czy w okularach igi wytrzyma a jak nie wytrzyma to bez okularow obraz jest taki troche nie ostry , nie wiem jak to wytlumaczyc niewyrażny?? chociaz ja tylko na jednym filmie w 3d bylam

reklama
Witam mamuski

my do kina nie idziemy bo Victoria chyba jeszcze nie wytrzyma, zresztą najpierw oglądamy sami film czy nie ma w nim dziwnych scen, w Shreku 1 Fiona śpiewa z ptaszkiem i ten pęka, Victoria boi się tej sceny i za każdym razem muszę ją przyspieszać, ale idziemy na koncert Wiggles 17 lipca, Vicusia bardzo ich lubi:tak:, a i muszę się jeszcze pochwalić że już zapomniałyśmy co to pieluszki. Victoria od dłuższego czasu już nie śpi z pieluszką:tak:.
Pochwalę się jeszcze że liczy do 10 po polsku, do 15 po angielsku, rozpoznaje literki, potrafi policzyć ile jest np: jabłek do trzech:-), i sie pochwaliłam hihi:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry