reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dzięki Tygrysku.....

moja jeszcze śpi...wczoraj wymoczyłam jej nogi w wodzie z musztardą:zawstydzona/y:podobno rewelacyjnie dziala na katar i czekam na rezultaty:tak:

mimo tej pogody miłego dzionka

hop hop

wlasnie ogladam pogode na ddtvn....i wiecie co???????????????????????????????????????/
znowu kolejny najcieplejszy dzieb w Lublinie.......................:szok:Madzienko Ty to wiedzialas gdzie zamieszkac :-D:-D:-D:-D:-D

dziec odstawiony do przedszkola,przeslam buziaka,pomachal i pobiegł do dzieci:-)
rozmawialam z pania o jego alergii zeszlotygodniowej i powiedzialam ze aby w miare mozliwosci uwazaly na niegi co ubiera....ostatnio sie z jakims chlopczykiem ciuchami pozamienial:-D
no ale potem daszlysmy do wniosku ze poprostu wszystkie ciuszki na metkach jak leci podpisze literka A.....i juz...:tak:

ale pogoda...mi sie chce spac....:baffled:
maz wrocil z nocki a zaraz musi wstac bo obiecel koledze zawiesc Go do Krakowa na samolot....:sorry:
u nas w tecso zawsze sa jakies promocje...co tam jestem to zawsze zachodze na dzial z ciuszkami dla dzieci...praktycznie zawsze cos kupie :baffled: wczoraj kupilam 2 bluzeczki bawelniane z dlugim rekawkiem po 7.50 za szt...:laugh2:
a ze techo mam po drugiej stronie ulicy to....mój budzet się obkurcza....:laugh2::laugh2:

o moczenie w wodzie z musztradą???? nie slyszałam ale ciekawe:)

ja wszystkie ubranka podpisuje filipkowi hahah a ze w wiekszosci mamy H&M a tam jest taka specjalna metka do podpisu wiec wyryłam imie i nazwisko własciciela :)

Tygrysku albo w wodzie z wczesniej zagotowaną gorczycą...moja koleżanka chodzi do takiej znachorki i ta jej dziwne rzeczy kaze robic ale skutkuja...

Pyciolek to w droge....

madziu a jakies konkretne proporcje tej musztardy i wody są???

Pawłowi dodałam całą do miski cieplej wody...najlepiej tej francuskiej z dużą gorczycą a Julci pól słoiczka...
miska taka żeby stópki się mieściły...a później skarpetki i do łóżka

ale koleżanka wczoraj napisala mi ze ta znachorka polecila jej inny przepis....
zagotować opakowanie gorczycy w 1l wody i to odstawić na min 2h, najlepiej całą noc i na drugi dzień podgrzać i w tym moczyć stopy

aaaaa i na kaszel coś...

rozgnięść tabletkę polopiryny s, wymieszać z 1 łyżeczką smalcu i tym natrzeć gardło, migdały, oskrzela- owinąć ręcznikiem papierowym, założyć piżamkę i do łóżka

[FONT=&quot]
[/FONT]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry