reklama

Grudniowe mamusie 2008

i nie zadzwonili... to są jakieś jaja normalnie, ale zaczynam juz to zlewać, bo mam dosyć stresu (jeden plus to schudłam 1kg:-D)
pewnie znowu dryndną po tyg, firma wynajeła inną firmę aby rekrutowała im pracowników i zamieszanie jest nie z tej ziemi, jakies spotkania z psychologiem i w ogóle, fajne stanowisko , ale nie będę się już tak napalać, bo szkoda zdrowia.
W poniedziałek mam rozmowę w hurtowni jako fakturzystka, praca od 5 rano:-(i 6 dni w tyg:wściekła/y: to mnie niepokoi trochę, bo już tak pracowałam, pozatym na rozmowę pójdę po krioterapii u ginekologa i głupim jasiu:-D zobaczymy co z tego wyjdzie:confused:

aa i była u mnie dzisiaj teściowa i powiedziała ,że musze zdecydować się co do tego miejsca w prywatnym przedszkolu w którym pracuje, bo jest dużo chętnych i wygląda na to,że od pażdziernika i my zaczniemy przygodę z przedszkolem i chorobami a jak pójde do nowej pracy i od razu na zwolnienia to kiepsko to widzę:-(

gdzie Was babeczki wywiało??????????

reklama
Oj Kankija skoro juz na poczatku nie szanują czasu człowieka i go zlewają to bym ich olała.

A co do nowosci to i nas dopadł katarek.............leciutki ale zostalismy w domu a wczoraj zrobilismy kąpiel w musztardzie haha dzis powtórzymy :)

zapraszam na kawę!!:)

Witam,
Tygrysku wpraszam się z kawką na kawkę:-) Z tą firmą nie miałam jeszcze kontaktu tylko z pośrednikiem, którego wynajeli do wyselekcjonowania pracowników i to oni dali dupy;-)
Zapominajko na pewno zdam relację po rozmowie:-Dmoże mnie puści zanim tam dojadę

Zapomniałam Wam wczoraj napisać,że instalacja elektryczna nam siadła w dwóch pokojach, prąd ciągnę zasilaczem z łazienki albo z kuchni, no i będziemy musieli kuć ściany i wszystko wymieniać:wściekła/y::zawstydzona/y:

Chcieliśmy z moim B wyjść razem, pierwszy raz od 3,5 roku na jakieś bale w tą sobotę, ale będziemy musieli chyba zabrać się za tą awarię, bo jak nam wszystko padnie z przesilenia to cała chata będzie do kucia..:-(

Ostatnia edycja:
Tygrysku zdróweczka dla Fifiego...a jak kąpiel podobała mu sie???

Kankiya wspolczuje awarii

witajcie...Jula w przedszkolu mega zadowolona...bo dzisiaj przyjeżdża teatr do nich i będą oglądać Calineczkę
yes2.gif

Zaliczyłam już biedronkę...kupiłam plastyczna piankę....ale dziwne to w dotyku, jeszcze te kuleczki mnie kuszą
yes2.gif
trzeba zrobić zapasy na długie zimowe wieczory

Kankija wspolczuje awarii.....ale trzymam nadal kciuki za WAS!!!:) zeby to wspolne wyjscie jednak doszlo do skutku jak nie w tą sobotę to następną :)

Madziu nawet podobało się ale zbyt długo wysiedzieć nie chciał hahhaha z 3 minutki daliśmy radę:) dziś też robimy kąpiel stópek:)

Madziu a ta plastyczna pianka to jak plastolina??? a kuleczki jakie???

Dosiadam się z lawą :-)
Kankiya trzymam kciuki,
Tygrysku zdrówka!!!

Madzienko a ta pianka fajnie się lepi? Bo też bym chętnie zakupiła :-)
U nas w nocy bez gorączki już. Zobaczymy jak sie dzisiaj dzień ułoży.

Wiecie co ciężko wytłumaczyć jak to wygląda pokażę wam fotkę

IMG_9476.jpg

można z tego robić rożne formy...kleją się do siebie...a widziałam tez takie kuleczki podobno tez klejące się do siebie...oj nie wiem jak mam to opisać:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry