reklama

Grudniowe mamusie 2008

asiulka to widzę,że ja najbardziej podobnie do Ciebie i tez często mam wrażenie,ze prawie się nie bawię z Fabianem:zawstydzona/y: Współczuję Wam siedzenia w domu.Z dwójką maluchów,zamknieci przez tydzień,naprawdę można oszaleć.Wytrzymajcie jeszcze trochę.

Myszko,anoli my mamy to wszystko,robimy...Ale dla Fabiana to zadna atrakcja,bo on nie umie siedzieć w miejscu.Chyba,ze gapi się na bajki:dry: Najlepsza zabawa to jak Fabian szaleje z Mariuszem,gilgotają się,tarzają po dywanie.I drą sie potwornie:sorry2::-D

Bliźniaczku zazdroszczę spotkania.Ale na lato napewno się spotkamy:-) Będziemy gdzieś nad morzem i zajedziemy do Was na bank:tak: chyba,że nie będziesz mnie chciała...;-) Zdrowiej kobietko,niech ten katar da Ci już spokój.

reklama
Anoli więc gratulacje dla Zuzi:-) Oliwia to już tak zasuwa,ze szok,a jak ją gonię to ma ubaw jak nie wiem:-D Ale juz mnie leniuch wkurza,bo nawet nie chce jej się stać tylko na dupkę i lata.Fabian w jej wieku juz chodził za rączkę-to była maksymalna wygoda;-)

A co Wam wy,yślili z tym przedszkolem?
O tych rybkach mówił mi keidyś znajomy z Niemiec, bo jego żona ma łuszczycę, namawiał nawet mojego ojca żeby jakiś biznes z tymi rybkami otworzyc, ale jakos sceptycnie do tego podeszliśmy, a może szkoda.

Rybki są boskie, sama mogłabym takie mieć, gdybym wiedziała gdzie je nabyć :-)

A z przedszkolami, to nie tylko u nas, ale w wielu miejscach.
Otóż; po wrześniowych podwyżkach za przedszkola niektóre samorządy, w tym mój stwierdziły, że kasy na przedszkola nadal jest mało i trzeba poszukać oszczędności. Jak wiadomo, najprościej jest zlikwidować etaty. W związku z tym w każdym przedszkolu u nas będą zwolnienia. A w efekcie dzieci, które są przyprowadzane na czas dłuższy nić to darmowe minimum programowe będą przerzucane z grupy do grupy, jedynie 2 razy dziennie lub więcej.
Dla Igora prawdopodobnie poskutkuje to tym, że rano będzie z 5-latkami, potem po obiadku z 2,5 latkami, a potem wszystkie dzieci będą w jednej sali z losowo wybraną przedszkolanką.

Jestem wściekła i chyba wybiorę sie na posiedzenie rady miasta burdę zrobić. Normalnie brak mi słów na tych debi*i
Tak sie ciesze :-):-):-)MÓJ BĄBELEK RACZKUJE:-):-):-) a dokladnie pelza, narazie w tył, ale juz nad nia z Hania pracujemy:-D

Brawo dla małego raczka!!!

Cześc laseczki :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

jestem szczesliwą podwójna mamą od poniedzialku 17.10.2011r
wyciągneli Małego o 10.20
teraz sobie przypominam instrukcję obsługi niemowlaka bo oczywiście pierwsze problemy juz się pojawiły(ładnei się przyssał w szpitalu a w domu koszmar - w efekcie ściągam pokarm i daję przez butle- z N. tez tak było ale załapał przez nakładkę/kapturek czy jak to tam się zwie i po dwóch tygodniach złapał cyca a ten widzę,że ma mniej siły - przez kapturek mu tez nie idze) ale parcia na karienie piersią nie mam tak jak za pierwszym razem wiec zobaczymy co z tego wyjdzie.
Mały to typowy średniak 3360 i 53 cm :) :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gratulacje!!!!! Słodki Maluch :-)

Gratuluje decyzji. Sama jestem w bazie już prawie dwa lata. :-)

Ja prawie od roku tez jestem w bazie, tylko ja sie rejestrowałam przez Internet-przysłali mi zestaw do pobrania śliny i już :-)

Witam i ja
cos ostanio wstać nie mogę, 8 rano wydaje mi się jakby była 6

Tygrysku zdrówka dla Fifiego

VIVE CZEKAMY NA UJAWNIENIE SEKRETU, TO CHYBA MIAŁO BYĆ DZISIAJ O ILE SIĘ NIE MYLĘ:-):-):-)

kurcze cos mi przycisk A się zacina na klawiaturze i ciągle musze poprawiać:wściekła/y:

OFICJALNIE PRZEPRASZAM WSZYSTKICH, ŻE NIE NAPISAŁAM, IZ SEKRET UJAWNIĘ WIECZOREM :-D Zaraz pędzę :ninja2: i napiszę :-D

Tak sie ciesze :-):-):-)MÓJ BĄBELEK RACZKUJE:-):-):-) a dokladnie pelza, narazie w tył, ale juz nad nia z Hania pracujemy:-D

Mój Maks zaczął pełzać już jakiś czas temu, teraz jest taki szybki, że mam problemy, żeby go dogonić :-D

Dzień dobry:-)

Tygrysku ech i Was się trzyma to paskudztwo...Życzę Wam dużo zdrówka.Oby jak najszybciej przeszło:tak:

Dziewczyny,a ja mam takie pytanie.Czy ma któraś z Was do sprzedania krzesełko uczydełko???I macie może do polecenia jakąś kuchnię dla maluchów???Postanowiliśmy kupić kuchnie Fabiankowi,bo wynosi nam garnki z kuchni żeby się bawić;-)

Witam
U nas dzisiaj znów pada i ogólnie ponuro i nieciekawie. Wczoraj znów byłąm z Madzia u lekarza, miałam isc dzisiaj na 9 :30, ale pojechałam ją odebrac od cioci, a ona wyje że ucho ja boli, na szczęście rodzinna przyjmowała wczoraj po południu i zgodziła nas sie przyjąc po pacjentach, dostała antybiotyk, krople do ucha i jakos noc przespała, z przerwami na piciu. Masakra z tymi choróbskami

Bliźniaczku zazdroszczę spotkania.Ale na lato napewno się spotkamy:-) Będziemy gdzieś nad morzem i zajedziemy do Was na bank:tak: chyba,że nie będziesz mnie chciała...;-) Zdrowiej kobietko,niech ten katar da Ci już spokój.
No i chyba za szybko pozazdrościłas, bo w końcu sie nie spotkałyśmy:-(, ale liczę że następnym razem jak Madzia będzie w Koszalinie to spotkanie wypali.
A Ciebie z rodzinką jak najbardziej zapraszam:tak:

GRATULACJE

A z przedszkolami, to nie tylko u nas, ale w wielu miejscach.
Otóż; po wrześniowych podwyżkach za przedszkola niektóre samorządy, w tym mój stwierdziły, że kasy na przedszkola nadal jest mało i trzeba poszukać oszczędności. Jak wiadomo, najprościej jest zlikwidować etaty. W związku z tym w każdym przedszkolu u nas będą zwolnienia. A w efekcie dzieci, które są przyprowadzane na czas dłuższy nić to darmowe minimum programowe będą przerzucane z grupy do grupy, jedynie 2 razy dziennie lub więcej.
Dla Igora prawdopodobnie poskutkuje to tym, że rano będzie z 5-latkami, potem po obiadku z 2,5 latkami, a potem wszystkie dzieci będą w jednej sali z losowo wybraną przedszkolanką.

Jestem wściekła i chyba wybiorę sie na posiedzenie rady miasta burdę zrobić. Normalnie brak mi słów na tych debi*i
No to rzeczywiscie nie za fajne takie przerzucanie z grupy do grupy.

Ja prawie od roku tez jestem w bazie, tylko ja sie rejestrowałam przez Internet-przysłali mi zestaw do pobrania śliny i już :-)

OFICJALNIE PRZEPRASZAM WSZYSTKICH, ŻE NIE NAPISAŁAM, IZ SEKRET UJAWNIĘ WIECZOREM :-D Zaraz pędzę :ninja2: i napiszę :-D
Też myslałam, ze wezmą tam wymaz z policzka, ale pobierali krew. Widze że jest nas więcej zarejestrowanych, ciekawa jestem, czy kiedyś wogóle się odezwą że ktoś potrzebuje.
Lecę czytac newsa.

Witam u nas do kataru doszedl kaszel echh idziemy do lekarza dzis...:(
Życzę szybkiego wykurowania.

Aniu, my mamy taką;
KUCHNIA, KUCHENKA, dźwięki, światła, akcesoria (1882637643) - Aukcje internetowe Allegro

ale dobijają mnie te dźwięki,
mamy też taką:
SMOBY Rozkładana KUCHNIA Hello Kitty 15akc +GRATIS (1863594521) - Aukcje internetowe Allegro

Bliźniaki szkoda,że spotkanie Wam nie wyszło...Oby następnym razem się udało:tak: A Madziunia biedna...Bolące ucho to koszmar,a dla takiego malucha to już całkiem.Dużo zdrówka dla Madzi:*:*:* Znalazłam kuchnię która mi się podoba,pytam Was o opinie,bo głównie chodzi mi o trwałość.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry