Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Morbital ja nie wyobrażam sobie teraz powrotu do pracy;-) rozleniwiłam się strasznie, ale za to czuje się cudownie bez stresów i napięć.
Szkoda tylko, że mężus nie może wypoczywać razem ze mną:-(

a ja sie niewybieram do szkoły rodzenia ale dzisiaj znalazłam fajną stronke ;-) RADZIMY DOBRZE RODZIMY - INTERNETOWA SZKOŁA RODZENIA Strona główna

Ja może napisze cosik o mojej nocce..
o 1.30 dostałam skurczy lewej łydki - jakoś dałam sobie rade, ale zapobiegawczo przyniosłam wielką poduszkę na nogi żeby sytuacja się nie powtórzyła... i co... o 3.00 MEGA!!!!!! skurcze najpierw obydwóch łydek a później przeniosły się na uda oraz na pośladki... sama nie dałam sobie rady - takiego bólu to ja nigdy w życiu nie doświadczyłam... palce mi powykrzywiało... moje krzyki obudziły chyba wszystkich w bloku... całe szczęście że teraz mieszkam z moimi rodzicami (czekam aż mój wróci)...
Mama pierwsza przybiegła ale nie dała rady wygiąć mi palce... ojca zawołała i ten dopiero po 5 minutach (choć dla mnie trwało to wieczność i myślałam, że bez pogotowia to się chyba nie odbędzie) trochę puściło... po tym wszystkim nie spałam do 4.30 ... bałam się powtórki a przy jakim kolwiek skręcie dało się odczuć małe bóle - masowałam nóżki z jakieś 40 - 50 minut.
Teraz jestem tylko wyczerpana ale już wyczytałam, że takie dolegliwości zdarzają się w ciąży. Na wszelki wypadek porobiłam sobie badania i jutro będę miała wyniki.
Brakuje mi jakiś pierwiastków... w piątek będę miała wizytę więc dowiem się, co mam robić w takich sytuacjach... mam nadzieje że jakoś wytrzymam do piątku.
to jest objaw braku potasu i magnezu...
i pomoglo, teraz zapobiegawczo lykam 3 razy po jednej i skurcze poszły w niepamięć
i mam nadzieję że juz nie wrócą;-)