reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
justyna - tak, chodziłam prywatnie. Znalazłam masażystę, który robi masaże także dla kobiet w ciąży i nastawia kręgosłupy. Ale pewnych zabiegów nie można w ciąży wykonywać, więc na pełne nastawianie czekam do stycznia. Ale i tak jest duuuuużo lepiej, popuściło mnie bardzo. Płaciłam 40 zł za 40 minutowy masaż.

Dziewczynki jestem sytcznióweczką 2009, ale czasem czytuję wasze forum bo termin mam na 2 stycznia, wiec równie dobrze wszystko może rozegrać się w grudniu.
Przeczytałam post Madzieńki o tym actimelu, red bullu...
Dziękuję bardzo za info. Moja siostra cioteczna pije red bull w ogromnych ilościach, teraz zaszła w ciąże jest w 5 tygodniu, ma ogromne problemy z wątrobą (powiekszona). Ciekawe czy to od tego?

Acha jezeli chodzi o te actimelki, to ja tez słyszałam o nich rózne nienajlepsze opinie. Ale to moze jak sie pije w duzych ilościach. Tak samo jak pepsi czy inne takie kolorowe oranzadki - to wszystko chemia.
Ale wypic od czasu do czasu to chyba nie zaszkodzi, chociaż actimelków nigdy nie piłam, zawsze brałam rutinoscorbit zapobiegawczo i na prawde pomaga :laugh2:

edee - nic się nie martw wszystko napewno jest super!! Napisz jak było.

A ja nie mogę narzekać na noce, tylko zawsze mam coś do roboty i ląduję w łóżku o 2 w nocy, a wstaję ok 7-8, więc może dlatego nie mam problemów, bo śpię raczej krótko, no i w dzień obowiązkowa drzemeczka dla wyrównania.
Ale przyznać muszę, że sen mam lekki i wszystko mnie wybudza, a to irytujące.

Witajcie ja spałam super i znowu zaspałam na dzień dobry tvn:-D teraz wybieram się na małe zakupy...

Miłego dnia:-)

Semiko gratulujemy córeczki!!!!:tak:

Ostatnia edycja:
Dobre ranko:-), ja dziś cała w stresie, jak to zwykle w dniu wizyty:zawstydzona/y:, serce mi wali jak młotem na samą myśl, że idę dziś podglądnąć dzidzię czy wszystko u niej ok. Z jednej strony baaardzo się cieszę, (ostatnia wizyta jakieś 5 tyg. temu) a z drugiej...:baffled:, no i pewnie moja gina powie mi dziś o tej nieszczęsnej glukozie, że czas ją zrobić:szok:. No nic, postaram sie nie stresować zbytnio (do 20.00):szok:, ciekawe czy mi się uda:confused:
Całuski mamuśki na teraz i na resztę dnia:tak::-D:-D

Nie martw sie i od razu daj znac ile dzidzia waży i mierzy;-)

A my ze spaniem mamy tak sobie. Nie mogę usnąć przez nogę ale po masażu jaki sobie robię to czasami mi się udaje.
W czwartek chyba skoczę na glukozkę. Już się nie mogę doczekać pewnie jest pyszna.:-)

Witajcie dziewczyny:-D
Ja ostatnio cały czas śpię:zawstydzona/y: aż sama się sobie dziwię, nigdy bym nie przypuszczała, że można tyle spać.
Wczoraj zaliczyłam pierwsze zajęcia w szkole rodzenia i muszę powiedzieć, że bardzo mi się podobały:-)

Marzycielko - widzę, że optymizm cie nie opuszcza:-D

reklama
zapominajka ja szkołe rodzenie zaczynam dopiero na poczatku października a wiec za miesiąc, ale juz nie mogę sie doczekać :tak:
w sumie na poczatku nie byłam za bardzo przekonan do szkoły rodzenia ale moja koleżanka która jest w ciązy chodzi na zajęcia i bardzo sobie chwali,:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry