Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
ja wpadlam nadrobic ale nie mam sily juz pisac, padam na twarz.
Do juterka. Dobranoc
Do juterka. Dobranoc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale ja nerwowo nie wytrzymywałam
ciekawe jak jutro !!! no właśnie to dotyczy długotrwałego stosowania ! ja właśnie w poprzedniej ciązy piłąm zimą i całą rodzinkę położyło grypsko a ja sie ostałam zdrowa ! O coca-coli tez krązą takie artykuły a jakoś to dalej jeden z lepiej sprzedawalnych napoji !!!Dzięki za info!!!
No ja też nie wiem ile w tym prawdy... W każdym bądź razie nigdy tego nie piłam - a muszę się wzmocnić - i wolę chyba coś bardziej naturalnego - jak jogurt niż jakieś tabletki... Ale i tak jestem pocieszona, bo tam jest informacja, żeby nie stosować długo - bo organizm zapomina produkować te przeciwciała - a ja chcę tylko taką kurację wzmacniającą na 2 tygodnie - więc myślę, że wszystko będzie ok!!!
Ewelw - jeśli chodzi o to, co zacytowała Madzienka o Actimelu, to też spotkałam się już kilkakrotnie z podobną opinią, i to z ust lekarzy.
Ja jestem po serii masaży na kręgosłup i wreszcie śpię normalniePrzeszły mi drętwienia i uczucie ciągłego napięcia. Za miesiac idę na kolejny masażyk, profilaktycznie, żeby znowu nie dopuścić do takich "zastojów" w kręgosłupie.

Dzięki Pytia :-) Tylko kurcze jak to jest, że wciąż się waham z kupowaniem dziewczęcych ciuszków![]()
Wolę zostawić sobie margines na ewentualną niespodziankę niż potem się rozczarować. To samo z imieniem, jakoś na razie wolę nie wpisywać w suwaczku. Głupie, ale silniejsze ode mnie 
, serce mi wali jak młotem na samą myśl, że idę dziś podglądnąć dzidzię czy wszystko u niej ok. Z jednej strony baaardzo się cieszę, (ostatnia wizyta jakieś 5 tyg. temu) a z drugiej...
, no i pewnie moja gina powie mi dziś o tej nieszczęsnej glukozie, że czas ją zrobić
. No nic, postaram sie nie stresować zbytnio (do 20.00)
, ciekawe czy mi się uda