reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hej hej !!!!
moja koza zadowolona z przedszkola nie szło jej zabrac :-D ale ja nerwowo nie wytrzymywałam :-D ciekawe jak jutro !!!

Dzięki za info!!!
No ja też nie wiem ile w tym prawdy... W każdym bądź razie nigdy tego nie piłam - a muszę się wzmocnić - i wolę chyba coś bardziej naturalnego - jak jogurt niż jakieś tabletki... Ale i tak jestem pocieszona, bo tam jest informacja, żeby nie stosować długo - bo organizm zapomina produkować te przeciwciała - a ja chcę tylko taką kurację wzmacniającą na 2 tygodnie - więc myślę, że wszystko będzie ok!!!
no właśnie to dotyczy długotrwałego stosowania ! ja właśnie w poprzedniej ciązy piłąm zimą i całą rodzinkę położyło grypsko a ja sie ostałam zdrowa ! O coca-coli tez krązą takie artykuły a jakoś to dalej jeden z lepiej sprzedawalnych napoji !!!

Ewelw - jeśli chodzi o to, co zacytowała Madzienka o Actimelu, to też spotkałam się już kilkakrotnie z podobną opinią, i to z ust lekarzy.

Ja jestem po serii masaży na kręgosłup i wreszcie śpię normalnie :) Przeszły mi drętwienia i uczucie ciągłego napięcia. Za miesiac idę na kolejny masażyk, profilaktycznie, żeby znowu nie dopuścić do takich "zastojów" w kręgosłupie.

a gdzie robiłaś te masaże, prywatnie ??? !!! mi własnie drętwiej czasem noga albo coś i niemiłosiernie boli miednica !!!

Witajcie! A ja dzisiaj wkońcu porządnie sie wyspałam bo nie musiałam wstawac na antybiotyk.:tak:
A po wczorajszej wizycie dostałam skierowanie na badanie tarczycy bo moją ginę niepokoi fakt że prawie nie tyję(od ostatniej wizyty tylko pół kilo). No i jeśli wszystko będzie w porząsku to damy sobie spokój bo widac tak ma byc ale lepiej wszystko sprawdzic. Całe szczęście cukier mam w normie i nawet mi się morfologia poprawiła.

Dzień dobry Wszystkim
Ja dzisiaj spałam bardzo dobrze, kilka razy wstawałam do ubikacji, ale jestem już do tego przyzwyczajona i idę na śpiąco. Gorzej rano ze wstawaniem, bo pogoda już coraz bardziej jesienna i wstawac się nie chce.

Dzięki Pytia :-) Tylko kurcze jak to jest, że wciąż się waham z kupowaniem dziewczęcych ciuszków :confused:

Ja mam to samo :) Też nie dowierzam, że to na pewno dziewczynka i wstrzymuję się z typowo babskimi zakupami :-D Wolę zostawić sobie margines na ewentualną niespodziankę niż potem się rozczarować. To samo z imieniem, jakoś na razie wolę nie wpisywać w suwaczku. Głupie, ale silniejsze ode mnie :-D

witajcie mamuśki:-)
dzisiejsza noc należy do jednych z lepszych, prawie cała przespana:tak:
co do ubranek to ja też kupuję raczej takie neutralne kolory żeby w razie co można było ubrać i dziewczynkę i chłopca ;-)

reklama
Dobre ranko:-), ja dziś cała w stresie, jak to zwykle w dniu wizyty:zawstydzona/y:, serce mi wali jak młotem na samą myśl, że idę dziś podglądnąć dzidzię czy wszystko u niej ok. Z jednej strony baaardzo się cieszę, (ostatnia wizyta jakieś 5 tyg. temu) a z drugiej...:baffled:, no i pewnie moja gina powie mi dziś o tej nieszczęsnej glukozie, że czas ją zrobić:szok:. No nic, postaram sie nie stresować zbytnio (do 20.00):szok:, ciekawe czy mi się uda:confused:
Całuski mamuśki na teraz i na resztę dnia:tak::-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry