reklama

Grudniowe mamusie 2008

okruszku z ta glukoza tak jak mi tłumaczył mój gin to jest tak, że jeżeli robisz badanie z 50ml to możesz byc po małym sniadanku bo pobieraja ci krew po godzinie od wypica, a jak robisz 75 ml to trzeba być na czczo zeby nie zfałszować wyniku badania bo tu pobieraja ci krew po 1 godz i po 2 godz.

reklama
Dziewczyny,które biorą udział w tym konkursie maybelline....Ja mam do Was takie głupie pytanie...Co napisałyście w tym pytaniu dla czego chcesz zostać trendsetterką?:sorry2: Ja zupełnie nie mam pomysłu i tak siedzę i się gapię w monitor...

Witajcie dziewczyny.

Ale dzisiaj jestem zabiegana... znalazłam teraz chwilę czasu zeby do Was zajrzeć.

Jeśli chodzi o wizyte to ja mam 11 września, ale pewnie USG nie bede miała :-(. W ogole mam tak rzadko USG, zazdroszcze Wam że wy macie co wizyte. Ja miałam w 12 tygodniu i w 25 tygodniu. W 21 tygodniu miałam ale w szpitalu po tym wypadku, wtedy nie widziałam mojego synka bo mi nic nie pokazali więc się nie liczy.

Ania ja tez nie wiem co mam tam napisać, moja znajoma wysłała mi zaproszenie i też teraz się z tym męczę :wściekła/y:.
I jeszcze musze poszukać 10 osób które by chciały zaproszenie, jak któraś jest zainteresowana to pisac na priva :tak:

Ewelw - jeśli chodzi o to, co zacytowała Madzienka o Actimelu, to też spotkałam się już kilkakrotnie z podobną opinią, i to z ust lekarzy.

Ja jestem po serii masaży na kręgosłup i wreszcie śpię normalnie :) Przeszły mi drętwienia i uczucie ciągłego napięcia. Za miesiac idę na kolejny masażyk, profilaktycznie, żeby znowu nie dopuścić do takich "zastojów" w kręgosłupie.

Witajcie :-)
Regularnie Was czytuję, jednak niestety brakuje czasu na udzielanie się... Aniamanu wszystko będzie dobrze. Głowa do góry i najważniejsze myśleć pozytywnie... Wiem, że nieraz ciężko z tym pozytywnym myśleniem, ale postaraj się... Na pewno się uda i zobaczysz, że wszystko się ułoży.

Ja dziś też wizycie... Mój dr powiedział, że byłby baaaardzo zdziwiony gdyby to nie była dziewczynka :-) Jestem w 26-tym tygodniu i moje Maleństwo waży dokładnie 981 g i ma podobno jakieś 34 cm. Zawsze do wszystkich się śmiałam, że może będzie prezent na mikołajki i proszę: wg USG termin się przesunął na 6 grudnia :-) Tylko ciekawe jak to będzie w rzeczywistości :-D

Ewelw z tym actimelem ostrożnie... Też sporo się naczytałam..

Buziaki dla wszystkich :-)

Hej kobietki!
Staram się podczytywac Was ale nie zawsze jest czas, no i często mój syn okupuje kompa, więc wszystkiego nie da rady nadrobic.

Z tym actimelem to nie wiedziałam że takie cuda są, choc i tak go nie kupowałam, ale dobrze wiedziec jakich świństw unikac.

Miłego wieczorku.:-)

Dzięki Pytia :-) Tylko kurcze jak to jest, że wciąż się waham z kupowaniem dziewczęcych ciuszków :confused:

Anka34 znam doskonale ten brak czasu i okupowanie kompa przez innych członków rodziny :)

reklama
Witajcie :-)
Regularnie Was czytuję, jednak niestety brakuje czasu na udzielanie się... Aniamanu wszystko będzie dobrze. Głowa do góry i najważniejsze myśleć pozytywnie... Wiem, że nieraz ciężko z tym pozytywnym myśleniem, ale postaraj się... Na pewno się uda i zobaczysz, że wszystko się ułoży.

Ja dziś też wizycie... Mój dr powiedział, że byłby baaaardzo zdziwiony gdyby to nie była dziewczynka :-) Jestem w 26-tym tygodniu i moje Maleństwo waży dokładnie 981 g i ma podobno jakieś 34 cm. Zawsze do wszystkich się śmiałam, że może będzie prezent na mikołajki i proszę: wg USG termin się przesunął na 6 grudnia :-) Tylko ciekawe jak to będzie w rzeczywistości :-D

Ewelw z tym actimelem ostrożnie... Też sporo się naczytałam..

Buziaki dla wszystkich :-)

GRATULACJE córci:-)

A ja mam oproblem....chyba mam wodę w prawym kolanie. Jest bardziej spuchnięte niż lewe i mnie kurka boli.Wczoraj smarowałam je Kamforą i dzięki temu udało mi się zasnąć bo tak z bólu cierpiałam , że masakra.
Nie wiem chyba pokażę je lekarzowi bo naprawdę jest ogromne.

Spadam je wymasować i spać bo mi kręgosłup odpada.:baffled:

Miłej Nocki papa:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry