Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny do ktorych wyslalam mebelline, sprawdzcie maile bo przed chwila wyslalam madzience i od razu dostala.

.
WITAM!!!
Ja dziś w pracy pierwszy raz od pół roku....
Trochę się cieszę, bo czas będzie szybciej "biegł".
Ale z drugiej strony to się trochę obawiam - bo ja w liceum pracuję, a dzieciaki chore czasem - zakatarzone przychodzą i niczym się nie przejmują... A moim najgorszym miesiącem jest wrzesień. Rzadko choruję (może raz w roku) ale zawsze we wrześniu!!! Ja nie chcę żadnych leków w ciąży brać... Na razie dmucham na zimne....
Zamierzamy z mężem kurację typu "actimel" zapodać przez 2 tygodnie co dzień pić... Kiedyś rozmawiałam z pielęgniarką - mówiła, że naprawdę działa - wzmacnia organizm... tylko, że trzeba co najmniej 2 tygodnie stosować..
Co do weeku - byliśmy wczoraj na grzybkach... super było!!! A dziś robię na obiadek kopytka z sosem grzybowym... (tak mi się chce kopytek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Zapraszam na kulinaria - już wklejam przepisik...![]()
Wysyłam Ci prywatną wiadomość
am,a mnie wiem czy tak powinno być