Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nic nie mówcie o rozstępach :-( ja mam pełno

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ciekawe jestem czy to nie jest czasem sterach przed nocą... no cóż. Wiem jednak jedno, w Irl pomidory są przeokropne a te nasze Polskie prze smaczne!!!! 
Wcale się nie boję... Bo to tylko zwykły jogurt :-) Skład: mleko pasteryzowane, cukier, glukoza i żywe kultury bakterii jogurtowych!!! A więc to jogurt jak wszystkie inne jogurty!! Jogurtów jem bardzo dużo - przeróżnych... A jeśli chodzi o owoce to też mnóstwo pożeram.... - mimo to choruję co roku - i same owoce nic nie dają. A tym bardziej, że uczę w szkole jestem bardziej narażona; dzieciaki co dzień jakieś choróbsko przywlekają.... a to katar.... a to kaszel... a to jakąś infekcję.... W tamtym roku - jak moja koleżanka była w samym środku ciąży, to jedna uczennica z ospą przyszła do szkoły - i moja koleżanka jeszcze w tym samym dniu poszła na zwolnienie - gdy się dowiedziała...elelw ja jakoś nie ufam takim wynalazkom, wolę naturalne sposoby czyli zjeść odpowiednią ilośc witaminek w owocach i warzywach:-)
i tak jak Madzieńka napisała - to co zacytowałaś brzmi jak z folderu reklamowego ale jeżeli Twoja gin nie widzi przeciwwskazań, to może nie ma się czego bać :-)