• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Agacia82 właśnie widzę na Twoim suwaczku, że termin masz dzień wcześniej ode mnie... Tylko jak to jest, że suwaczek pokazuje Ci 25-ty tydzień, skoro mi lekarz wczoraj wyliczył wg OM, że jest 26 :baffled: Wg USG 27-my, ale to już racz indywidualna kwestia rośnięcia Maluszka :-)

Z tymi roztępami to mnie również nie obeszło dwa na pleckach... jakoś tak dziwnie szerokości mi przybyło hihihi

Ach dziewczyny już zjadłam takie 3 wielkie kanapki z pomidorami... TAAAAKKK mi zasmakowały :tak: ciekawe jestem czy to nie jest czasem sterach przed nocą... no cóż. Wiem jednak jedno, w Irl pomidory są przeokropne a te nasze Polskie prze smaczne!!!!

Idę po kolejną kanapkę z pomidorem ;-);-);-)

Jak tylko dorwę jakiś aparat to wkleję na zakupach te ciuszki. Normalnie chyba będę z nimi spała Odbija mi he he he

Jeszcze nie mam rozstępów, ale oczekuje ich, wypatruje i czekam. Bo czuję takie naciąganie po bokach aż miło.

z jednej strony ciesze sie ze dopiero teraz mi wyszly bo w pierwszej ciazy na samym poczatku juz mialam caly tylek w rozstepach ale z drugiej strony wolalabym znowu tylek ktorego i tak sie nie pokzuje niz brzuch:no:

elelw ja jakoś nie ufam takim wynalazkom, wolę naturalne sposoby czyli zjeść odpowiednią ilośc witaminek w owocach i warzywach:-)
i tak jak Madzieńka napisała - to co zacytowałaś brzmi jak z folderu reklamowego ale jeżeli Twoja gin nie widzi przeciwwskazań, to może nie ma się czego bać :-)
Wcale się nie boję... Bo to tylko zwykły jogurt :-) Skład: mleko pasteryzowane, cukier, glukoza i żywe kultury bakterii jogurtowych!!! A więc to jogurt jak wszystkie inne jogurty!! Jogurtów jem bardzo dużo - przeróżnych... A jeśli chodzi o owoce to też mnóstwo pożeram.... - mimo to choruję co roku - i same owoce nic nie dają. A tym bardziej, że uczę w szkole jestem bardziej narażona; dzieciaki co dzień jakieś choróbsko przywlekają.... a to katar.... a to kaszel... a to jakąś infekcję.... W tamtym roku - jak moja koleżanka była w samym środku ciąży, to jedna uczennica z ospą przyszła do szkoły - i moja koleżanka jeszcze w tym samym dniu poszła na zwolnienie - gdy się dowiedziała...

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć wszystkim ja dopiero po pracy i niestety będe pracować prawie do końca, może dwa ostatnie tygodnie zrobie sobie wolne:-(, ja nie będe mieć macierzyńskiego więc jak najwcześniej planuje wrócić do pracy - tak jest niestety za granicą:-(.

Rozstępów jeszcze nie mam ale wypatruje codziennie - bo wiem że mimo smarowania mogą się pokazać.

Życzę miłej nocy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry