reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Agacia82 właśnie widzę na Twoim suwaczku, że termin masz dzień wcześniej ode mnie... Tylko jak to jest, że suwaczek pokazuje Ci 25-ty tydzień, skoro mi lekarz wczoraj wyliczył wg OM, że jest 26 :baffled: Wg USG 27-my, ale to już racz indywidualna kwestia rośnięcia Maluszka :-)

Z tymi roztępami to mnie również nie obeszło dwa na pleckach... jakoś tak dziwnie szerokości mi przybyło hihihi

Ach dziewczyny już zjadłam takie 3 wielkie kanapki z pomidorami... TAAAAKKK mi zasmakowały :tak: ciekawe jestem czy to nie jest czasem sterach przed nocą... no cóż. Wiem jednak jedno, w Irl pomidory są przeokropne a te nasze Polskie prze smaczne!!!!

Idę po kolejną kanapkę z pomidorem ;-);-);-)

Jak tylko dorwę jakiś aparat to wkleję na zakupach te ciuszki. Normalnie chyba będę z nimi spała Odbija mi he he he

Jeszcze nie mam rozstępów, ale oczekuje ich, wypatruje i czekam. Bo czuję takie naciąganie po bokach aż miło.

z jednej strony ciesze sie ze dopiero teraz mi wyszly bo w pierwszej ciazy na samym poczatku juz mialam caly tylek w rozstepach ale z drugiej strony wolalabym znowu tylek ktorego i tak sie nie pokzuje niz brzuch:no:

elelw ja jakoś nie ufam takim wynalazkom, wolę naturalne sposoby czyli zjeść odpowiednią ilośc witaminek w owocach i warzywach:-)
i tak jak Madzieńka napisała - to co zacytowałaś brzmi jak z folderu reklamowego ale jeżeli Twoja gin nie widzi przeciwwskazań, to może nie ma się czego bać :-)
Wcale się nie boję... Bo to tylko zwykły jogurt :-) Skład: mleko pasteryzowane, cukier, glukoza i żywe kultury bakterii jogurtowych!!! A więc to jogurt jak wszystkie inne jogurty!! Jogurtów jem bardzo dużo - przeróżnych... A jeśli chodzi o owoce to też mnóstwo pożeram.... - mimo to choruję co roku - i same owoce nic nie dają. A tym bardziej, że uczę w szkole jestem bardziej narażona; dzieciaki co dzień jakieś choróbsko przywlekają.... a to katar.... a to kaszel... a to jakąś infekcję.... W tamtym roku - jak moja koleżanka była w samym środku ciąży, to jedna uczennica z ospą przyszła do szkoły - i moja koleżanka jeszcze w tym samym dniu poszła na zwolnienie - gdy się dowiedziała...

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć wszystkim ja dopiero po pracy i niestety będe pracować prawie do końca, może dwa ostatnie tygodnie zrobie sobie wolne:-(, ja nie będe mieć macierzyńskiego więc jak najwcześniej planuje wrócić do pracy - tak jest niestety za granicą:-(.

Rozstępów jeszcze nie mam ale wypatruje codziennie - bo wiem że mimo smarowania mogą się pokazać.

Życzę miłej nocy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry