reklama

Grudniowe mamusie 2008

Siema babeczki...

Przerpaszam za nieobecność, ale choruje ostatnio... I co już było lepiej i funkcjonowalam jak trza, to wczoraj powtorka... Jak mnie wcisnelo w wyrko, to wynurzam sie tylko jak juz musze...

Chyba wrocily mi zatoki:( wczoraj lecialo mi z nosa jak z Kranu dzisiaj niby lepiej, ale czuje się jakbym dostała jakimś obuchem...
Szkoda mi tylko niuni mojej co chwilke przychodzi do mnie i pyta czy już jestem zdrowa...
Poza tym w zeszłym tyg kupiliśmy Mariczce świnke morska chłop żyła i MAri nazwała go Diego... Jest taki slodziuti...

Kankiya gratuluje serdecznie pracki:* jesteś wielka:)

Oj i już nie pamietam co jeszcze miałam napisać...
Zazdroszczę mrozu , tutaj mamy pluche :/
Usciski dla was:*

reklama
Witajcie,
Zapominajko Bianka mnie zagadała i zapomniałam go kupić:-D obeszłam się tylko smakiem;-)w tygodniu na pewno spróbuję:tak:

Laseczki moje, macie zaczarowane kciuki więc please trzmajcie w tym tygodniu za mnie jeszcze.. strasznie się boję,że sobie nie poradzę po takiej długie przerwie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Czesc

Zaczynam dzis dietke i wpadłam zerknąc co mogłabym pochłonąć:-D na drugie sniadanie:-p.
Tez jestem fanką reddsa i przez Was bedzie mi slinka ciekła az do wyjazdu, bo tutaj nie ma cranberry:sorry2:, ale przezyje to jakos:tak:.
Zapominajko ja sie chcialam niesmiało:zawstydzona/y: i pocichutku:-p do Ciebie usmiechnąć:-), wiesz pewnie ,,dlaczemu,, jak mówi moja Hania:-D.

Nie wiem czy Wam pisałam ale przyleciala moja mama do mojego brata i była u nas przez weekend. W sobote poszłysmy na pół dnia na zakupy juz dawno nie spedziłam tak fajnie czasu. Mąz z dziewczynkami w domu, a ja mogłam sie oderwac i nie myslec o obiedzie, sprzataniu itd. Po powrocie wszystko było zrobione:tak:

reklama
Dzień dobry...ja dzisiaj na urlopie...i jutro też jupi jupi....

u nas dzisiaj rano jak jechałyśmy do przedszkola było -15,5 stopnia brrrrr ja rozumiem że zimą ma być zimno no ale bez przesady:dry::sorry2:

Kankiya czekamy na wieści....

Anoli powodzenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry