reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie kobitki,
trochę wymęczona jestem, bo za długo zakuwałam i spałam dziś 4 godziny a i w pracy zawalili mnie kolejną teorią,że już nie ogarniam,ale szczęśliwa:-) tak naprawdę w środę wyjdzie czy dam radę sprzedawać usługi przez telefon czy nie:zawstydzona/y: zaczyna mi się wszystko mieszać:zawstydzona/y:

reklama
Hej.

a ja trochę nie w humorze,więc nie będę smęcić.
Idę spać,bo padam.

Madzienka u nas w nocy ma być -30 wiec rano pewnie będzie baaaaaaaardzo zimno...

Witam się z kawką..... i z chorą Zuzą, jak na złość:-(Myślałam, że te dwa dni przed sądnym dniem poświęcę troszkę dla siebie, ale cóż:) dziecię postanowiło z mamą posiedzieć w domu:)
Żołądek już mnie boli na myśl że jutro mam iść do pracy.....:shocked2:
Co do włosów, to już zmieniłam znowu kolor:-D:-D

u nas rano -12!!!! jak wyszlam na dwor to az mnie zatkalo doslownie....
Agatkas pierwszy dzien najgorszy a potem juz z gorki po tygdniu juz sie zadomowisz :)
Zapominjako zdrowka nie daj sie!!!!
Mysza ja wpadam na grzanca!!!

Witamy mamuski:)

Ja już na chodzie:) na szczęście jakoś szybko doszłam do siebie, bo leżeć w łóżku to ja nie umiem...
U nas wczoraj cały dziś sypał śnieg, jest go "jeszcze" pełno, a dzisiaj ma być od 6-9 stopni....:/ wiec ja zazdroszcze mrozu....
I nie narzekać kochane mamuski, bo chciały cię zimę z tego co pamietam:) hahahaaha

A ja tęsknię za domem i tak Ci zazdroszcze Anoli , ze niedługo będziesz już w Polsce....:(

Agatkas zdrowka dla Zuzi i czekam rownież na foteczki fryzurki...
Aniu przytulam mocno niech smutki odejdą w niezanane.... Jeszcze troszkę i będziesz z mężusiem:*
Kankiya dzielna kobitko trzymaj się:*wierze w Ciebie musi być dobrze:)
Sciskam wszystkie... My pewnie zaliczymy jakiś spacer i pózniej się zobaczy:) miłego dnia:*

reklama
Zapominajko dziekuje i czekam :tak:.

Kana pamiętaj, ze mimo wszystko nasz dom jest tam gdzie nasi najblizsi:tak:ważne ,że razem i do przodu:tak:.

Ania smutek spowodowany tęskonotą? nie martw sie jeszcze troszke będziecie razem. A jak sobie wogóle radzisz teraz sama?

U nas tez dzis zimno, ale sniegu i mrozu nadal brak. Wogóle to byłam dzisiaj z Zuzią na rezonansie magnetycznym i spedzilam prawie cały dzien w szpitalu. Badanie jest pod narkozą i potem musiałysmy zostac pod obserwacją. Ale sie bałam o nia... to było długie pół godziny zanim ją wybudzili:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry