• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam Was

Kankiya główka do góry, będe Cie wspierać duchowo ja tez wczoraj wysłałam kilka cv:tak:.

A my po koszmarnej nocy. Zuzia miala 39.7 gorączki, udalo sie zbic czopkiem, ale dzis od rana od nowa 38:-(. Od kilku dni ma tez rozwolnienie wiec mam nadzieje ze to tylko ząbki. Mam nadzieje ze jej nie rozłozy bo za oknem zapowiadają wiosne.
Wykonczona jestem ta nocą:-(

reklama
Witam mamuski:)

Dziekujemy za mile slowa:* oby sie spelnily:)
A u nas dzisiaj jest Family Day i wolne od pracy tym samym:) pierwssy long weekend po swietach.... Po obiadku prsyjezdza do nas mama z HEnkiem i pewnie gdzies razem pojedziemy:) jakies lody i spacer....

A poza tym u Mariczki z soboty na niedziele byl jej kolega Milosz i Takim sposobem Mari ma swoja pierwsza pizamowa impreze za soba:) byla super... Spali na materacach i. Ile bylo z tego frajdy...:)

Ok uciekam powoli zabierac sie za obiadek:) mam w planach rybke "losia" jak to mowi Mari i fryteczki z surowkami:) mniami:)

Milego dnia kochane...

Anoli zdrowka dla coreczki oby to byly tylko te zabeczki:* trzymam kciuki:)
Kankiya kochana nie zalamuj sie oni serio nie zaslugiwali na takiego prwcownika jak Ty... Nic nie dzieje sie bez przyczyny , wiec pewnie zaraz zlapiesz cosik lepsiejszego:* sciskam:*
Zapominajko o co chodzi z tym trzaskaniem drzwiami i kotem:P hahaha

Zapominajko zajebistego masz kota... Moja kocica to sie kiedys obrazala i jak ja wolalam to autentycznie kladla sie tylkiem do mnie, albo po prostu odwracala sie tylem.... Olewka totalna:) hahaha.

Witajcie :-)
A koty to asami są, te które ja znałam miały czasem tak ludzkie zachowania, szczególnie gdy się obrażały, że szok.

Iggy zdrowy już, za to mnie nudności dopadły i autentycznie spałam dziś w objeciach muszli...

reklama
Dzien doberek:)

Zyczymy z Mariczka pieknego dzionka, bo u nas zbiera sie na deszcz i pewnie caly dzien bedzie lalo.....:sorry2:

sciskamy wtorkowo i przesylamy buziaczki:*

Zapominajko wspolczuje tych dolegliwosci, ja co prawda nie wymiotowlalam ,ale te mdlosci....ah nie zapome ich do konca zycia.....:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry