reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam Was

Kankiya główka do góry, będe Cie wspierać duchowo ja tez wczoraj wysłałam kilka cv:tak:.

A my po koszmarnej nocy. Zuzia miala 39.7 gorączki, udalo sie zbic czopkiem, ale dzis od rana od nowa 38:-(. Od kilku dni ma tez rozwolnienie wiec mam nadzieje ze to tylko ząbki. Mam nadzieje ze jej nie rozłozy bo za oknem zapowiadają wiosne.
Wykonczona jestem ta nocą:-(

reklama
Anoli zdrówka dla Zuzi, jak teraz się czuje? udało Wam się przegonic gorączkę?:zawstydzona/y:

ja już z Bianką i o niebo mi lepiej:-)dzięki za słowa otuchy;-)

Witam mamuski:)

Dziekujemy za mile slowa:* oby sie spelnily:)
A u nas dzisiaj jest Family Day i wolne od pracy tym samym:) pierwssy long weekend po swietach.... Po obiadku prsyjezdza do nas mama z HEnkiem i pewnie gdzies razem pojedziemy:) jakies lody i spacer....

A poza tym u Mariczki z soboty na niedziele byl jej kolega Milosz i Takim sposobem Mari ma swoja pierwsza pizamowa impreze za soba:) byla super... Spali na materacach i. Ile bylo z tego frajdy...:)

Ok uciekam powoli zabierac sie za obiadek:) mam w planach rybke "losia" jak to mowi Mari i fryteczki z surowkami:) mniami:)

Milego dnia kochane...

Anoli zdrowka dla coreczki oby to byly tylko te zabeczki:* trzymam kciuki:)
Kankiya kochana nie zalamuj sie oni serio nie zaslugiwali na takiego prwcownika jak Ty... Nic nie dzieje sie bez przyczyny , wiec pewnie zaraz zlapiesz cosik lepsiejszego:* sciskam:*
Zapominajko o co chodzi z tym trzaskaniem drzwiami i kotem:p hahaha

Kana bo mój kot się zafoszył (niewiadomooco) i autentycznie trzaskał drzwiami. Ja do tej pory w szoku jestem, że on taki uzdolniony:-D

Zapominajko zajebistego masz kota... Moja kocica to sie kiedys obrazala i jak ja wolalam to autentycznie kladla sie tylkiem do mnie, albo po prostu odwracala sie tylem.... Olewka totalna:) hahaha.

Witajcie :-)
A koty to asami są, te które ja znałam miały czasem tak ludzkie zachowania, szczególnie gdy się obrażały, że szok.

Iggy zdrowy już, za to mnie nudności dopadły i autentycznie spałam dziś w objeciach muszli...

reklama
Dzien doberek:)

Zyczymy z Mariczka pieknego dzionka, bo u nas zbiera sie na deszcz i pewnie caly dzien bedzie lalo.....:sorry2:

sciskamy wtorkowo i przesylamy buziaczki:*

Zapominajko wspolczuje tych dolegliwosci, ja co prawda nie wymiotowlalam ,ale te mdlosci....ah nie zapome ich do konca zycia.....:baffled:

Do góry