reklama

Grudniowe mamusie 2008

Renia nie martw się, my też zaliczyliśmy już nocny lot...Jula była zaaferowana lądującymi i startującymi samolotami i nie w głowie było jej spanie czy marudzenia a w samolocie od razu usnęła...więc trzymamy kciuki...

Kanus super że odnalazłaś tak pokrewne dusze....

witajcie niedzielnie...u nas dzisiaj rano było biało:shocked2:

reklama
Ziemia mamuski:)

Witam rownież z kawusia :) której miałam juz nie pic, ze względu na moje dziwne zachowanie żołądka i wszystkich tym podobnych wnetrznosci, ale... Kawa z mleczkiem i cukrem to jest dla mnie jak powietrze wiec....

Strasznie boli mnie gardło, poprostu w ogóle ledwo przelykam, znacie może jakies domowe sposoby oprócz plukania szaleją albo woda z solą?

A poza tym mój miś wczoraj zaszalal u znajomych i jeszcze spi... Chyba pierwszy raz widziałam go tak załatwił ego na amen.... Troszkę pociesznie wyglądał, ale nawet to nie zmieniło mojej decyzji o spaniu na kanapie- oczywiście on na niej spał:p

MAri standardowo rano bajki a pózniej idziemy na dworek, bo świeci słoneczko to trzeba sie troszkę wynurzyc :)
Buziolki:*

hej

U mnie jak zawsze wszystko pod górkę, nic nie idzie jak bym chciała.
Jestem chora, boli mnie gardło, mam taka chrypke ze nikt mnie nie rozumie i nie słyszy, bolą mnie więzły chłonne, a kaszel mam taki ze już mnie wszystko od niego boli.

Ehhhh i pogoda okropna, bardzo zimno, a nawet w sobote śnieg padał.
Odchudzam się, ale marnie to idzie, mało jem i zaczynam się źle czuć, mam dziwne zawroty i krew z nosa mi leci.

W piątem z Matim byliśmy u dentysty, bo ma dwie dziurki. Miał tylko smarowane lekarstwem , był bardzo dzielny, zobaczymy jak jutro, bo będzie miał borowane.

Strasznie boli mnie gardło, poprostu w ogóle ledwo przelykam, znacie może jakies domowe sposoby oprócz plukania szaleją albo woda z solą?

Kanuś....łyżeczka masła, łyżeczka smalcu i łyżeczka miodu...wszystko mieszasz, bierzesz do buzi i czekasz aż się rozpuści....
mam nadzieję że nie porzygasz się bo ja byłam bliska...

niesmaczne ale skuteczne

zdróweczka dla Was mamuśki!!!

reklama
U nas dziś słoneczko. Jutro podobno ma być ciepło a w sobotę 6 stopni i deszcz. No żesz k!
Jutro będzie już tydzień jak jestem odrutowana. Miałam parę razy ochotę zerwać sobie ten aparat :-D Póki co jestem na diecie zupkowo-serkowej. Wczoraj zjadłam pastę jajeczną z kromeczką chleba bez skórki pokrojoną na pół centymetrowe kawałki. Ale jakoś daję radę.
No dobra lece bo mam w planach posprzątać Jaśkowy pokój a to nie będzie najłatwiejsze zadanie ;-)

Zapominajko - herbata i do łóżka, żebyś się na święta nie rozłożyła!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry