reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzień dobry Madziu i Zapominajko....

Ja nie wiem co sie tutaj dzieje, ale to jest jakas masakra... W zeszłym roku można jeszcze było sobie pogadać na forum było duZo wiecej mam, chętnych do podzielenia sie z nami rozmowa, a teraz? To jest jakiś koszmar...
Gdzie jest: Kokusia, Dagulla, Agatkas, Ewelew, Yoka i cała reszta ???
Hello bo nam tutaj forum umiera....

No a tak to u nas tez deszcz ze śniegiem padał w nocy... A teraz póki co pochmurnie, ale nic nie pada...
Mariczka je sniadano a ja powoli ogarniam mieszkanko:)
Wczoraj byliśmy u znajomej, w sumie były nas 4 mamuski i 6 dzieciaczkow, oj co sie nasmialismy :) tak przedpołudnie nam sie udało, a pózniej to juz nuda:p

Buziolki z rana:)

Witam sie i ja
U mnie tez zimno, szaro i ponuro...
My jedziemy na święta do Chicago więc w domku nic nie szykuje, lecimy w piątek o 6 rano, więc dzisiaj piore rzeczy i pomału sie pakujemy. Aż sie trochę boje tego wyjazdu bo musimy być już o 4 na lotnisku :( martwię sie trochę o Victorie jak to wszystko zniesie...

Hejka:) u nas tez pada, ale deszcz....

No powiem Ci Zapominajko, ze troszkę tych koleżanek tutaj juz mam, kilka fajnych babeczek poznałam na tyg zajęciach z biblioteki, a tak to mam tutaj taka w sumie mi jedna najbliższa mamusie Emmy... Jakos tak ogólnie duza czasu spędzamy razem.... Nie jest zle :)

Oj kochane udanego Prima Aprilis :) wlasnie obmyslam jak tutaj skręcić mojego mezowego...:p

Buziaki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry