reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jak to panowie :-)

A do ulubionych zabaw należy jeszcze "malowanie" farbkami, które polega na:
Nałożeniu jak najgrubszej warstwy farbki na kartkę, następnie rozjeżdżaniu jej resorakiem, a na końcu pomalowaniu tegoż farbką...

reklama
Witam sie i ja
Moja corcia tez czasem jak coś powie to z krzesła spadam, kiedyś Mariusz kazał jej pozbierać zabawki a ja ją wolałam do mycia zębów to powiedziała zastanówcie sie co mam robić a nie tak ze tu muszę składać zabawki i myć zęby jednocześnie - zamurowalo nas haha

Ostatnia edycja:
Myszko już same te nazwy mnie przerażają :-D.
Wczoraj siadłam z zeszytem i zrobiłam plan na święta. Wprawdzie w domu nas nie będzie ale trzeba cos zrobić, żeby innym pomóc. Wymyśliłam sobie że zrobię faszerowane jajka i upiekę pasztet. Nie wiem co mi z tego wyjdzie. Do tego sos czosnkowy z ananasem i winogonem. Oczywiście jakieś ciacho i wafel z wszystkimi dobrociami w środku. Już mi ślinka leci. Chyba trzeba będzie wziąć dzień urlopu bo jeszcze siostra męża przyjezdza więc będzie małe zamieszanie.
Mam pytanie. Czy któras z Was stosowała kremy Vichy? planuje zakup dobrego nawilżającego, ale nie wiem czy cena jest adekwatna do jakości. Dodam, że wypróbowałam już większość tańszych kremów i efektów żadnych.

Witam!
Ja będę robiła na pewno sernik i faszerowane jajka. U nas święta jak zwykle u mamy, a w następnym tygodniu chrzciny Ali a za kolejne dwa wesele brata :-) Jutro mam urodziny męża, tylko zegarek który mu kupiłam w asos dojdzie chyba w piątek albo i poniedziałek - no nic jakoś mu to wynagrodzę :-D I idziemy w czwartek na koncert takiego nowego wokalisty Piotra Salaty. Nasz przyjaciel napisał teksty na całą płytę. Niestety, moim zdaniem jest nie do słuchania więc to będą dłuuuuuugie dwie godziny :-D A po koncercie tenże przyjaciel ze swoją nową przyjaciółką przychodzą do nas więc jeszcze muszę w czwartek przed wyjściem żarcie naszykować. Ale zrobię na szybko śliwki w boczku i parówki w cieście francuskim, i jak wrócimy to na 20 minut do piekarnika wrzucę i już. Jeszcze mała deska serów, naczosy z dipami i już.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry