reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześc mamusie

Wróciłam !!! Było super .... teraz muszę się przestawić na to zimno co tutaj jest, bo tam w cieniu 36 stopni.
Nie mogę sobie miejsca znaleźć.
Mały się mega stęsknił, nie odstępuje mnie na krok, nawet pod łazienką siedzi.
Kurde dziewczyny zakochalam się w Egipcie. Pustynia, plaża, te rafy koralowe .... ehhh

reklama
Jestem...
Reniu zdrówka!!! Współczuję tego zapalenia, bo z tego co wiem, to dość bolesna sprawa. Mam nadzieję, że szybko ci minie.

Agaciu fajnie, że jesteś. Pokazuj fotki zaraz!!!

Witamy i my...

Reniu współczuje zapalenia... I życzymy szybkiego powrotu do zdrowka:*

Agacia super, ze urlopik sie udał:) rownież czekam na zdjateczkA:)

Vive super , jednak czasem coś "państwowego" nas zaskakuje:)

Kochane a ja mam do Was pytanko czy nasze dzieciaczki mogą mieć 3-dniowke? Bo MAri miała goraczke kilka dni bez innyh objawów, myślałam, ze to po prostu jakies wirusisko, ale dzisiaj zauważyłam jak ja ubieralam ze wysypalo ja na brzuszku i jak sobie policzylam to faktycznie miała goraczke od piątku do niedzieli.... Ona juz raz miała jak była malutka...

Poza tym moja mamusia wczoraj poleciała do Polski i dzisiaj od 13 waszego czasu jest juz na miejscu.... Oj nie bedzie jej aż do konca sierpnia...
No i w końcu przestało padać bo ostatnie 3 dni ciagle lalo... Masakra...

Ok uciekam do moich skarbów:)

Ja dla odmiany mam super wiadomość-OLEK DOSTAŁ SIĘ DO PRZEDSZKOLA!!!! Nie mogę w to jeszcze uwierzyć, bo obyło się bez żadnych znajomości, napisałam tylko odwołanie, bo pierwotnie był na liście rezerwowej. Normalnie od dziś zaczynam wierzyć w system oświaty :-D

Gratulacje!!!!!

C
Kurde dziewczyny zakochalam się w Egipcie. Pustynia, plaża, te rafy koralowe .... ehhh

Agacia podzielam Twoje zdanie, ja też uwielbiam ten kraj, ich bezchmurne niebo, piękne rafy...byłam tam już 3 razy i chce jeszcze!!!!

Witam

Ja dzisiaj siedze w domku, dopadło mnie zapalenie pęcherza :-(, zawsze coś musi się dziać, jestem wściekła :wściekła/y:,

zdróweczka....

Cześć dziewczyny.
Kana ja myślę, że może mieć 3-dniówkę, choć jeśli wysypało Mari, to może być też początek ospy.
Zdrówka dla was.

Vive teraz doczytałam dopiero, że przedszkole wam się przytrafiło:-D GRATULUJĘ i powodzenia!

Ja w Egipcie nie byłam, ale chętnie bym poleciała. Nie wiem tylko co z Iggym na ten czas.

Jutro mnie czeka ekstremalny dzień. Od rana do wieczora będę biegała z klientami i pojęcia nie mam o której do domku wrócę. Dobrze, że czwartek jest wolny i piątek też może będzie, bo będe musiała odpocząć:-D troszkę.
Ale i tak się cieszę, że coś się dzieje.

Zapominajka...my mamy w planach w tym roku odwiedzić Egipt(zobaczymy jak się życie ułoży) ale z Julą oczywiście....a dlaczego Iggiego nie chcesz zabrać??

powodzenia jutro....

Dzięki dziewczyny, dzisiaj jest lepiej , nie ma tego wstretnego pieczenia.
Agacia super ze urlopik udany,
Zapominajko życzę siły na jutro
Kana jeśli sie mogę zapytać czy mamusia sie nie boi ze ja nie wpuszcza z powrotem, bo tutaj sie strasznie czepiaja i ciekawa jestem jak jest w Kanadzie

Renia z Kanadą chyba jest ruch bezwizowy z nowymi paszportami biometrycznymi, Kana zgadza się czy cos pomieszałam???
pij jedz zurawine...powinna pomoc

Madzienka tylko mi chodzi o to ze jak często przyjezdzasz na turystycznej bez odstepu minimum 6 miesięcy to mogą cię nie wpuścić pomimo tego ze masz ta wizę np na 10 lat ale tak jest w US, w Do Kanady nie musisz mieć wizy wjazdowej, wbijaja na lotnisku tak jak tutaj chyba nic nie namieszalam

reklama
Zapominajka...my mamy w planach w tym roku odwiedzić Egipt(zobaczymy jak się życie ułoży) ale z Julą oczywiście....a dlaczego Iggiego nie chcesz zabrać??

powodzenia jutro....

Właściwie sama nie wiem, mam obawę przed problemami brzuszkowymi, ale trochę nie racjonalne. Sama nie wiem. Może namówię Adama na Kretę w tym roku. Oczywiście z naszym królewiczem :-)

Do góry