reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Reniu masz racje tutaj tez robią z tym problem i jak słyszę czasem jakie ludzie maja przeboje z wjazdem, to aż sie wierzyć nie chce i dziwie sie, ze nam tak gładko poszło.... A co do mojej mamy to ona miała teraz wizę do 18 cZerwca przedłużona... No i jest żona Henka z obywatelstwem Kanadyjskim wiec teoretycznie musza ja wpuścić, powinni ale jak to faktycznie bedzie to sie okaże... HENIEK doleci do niej pod koniec lipca i miesiac pózniej razem wracają .... Oby było ok...

Madziu wjezdzajac do Kanady masz 6 miesięczna wizę turystyczna, o która nie musisz sie starać papierkowo....aczkolwiek jeżeli coś im sie nie spodoba, albo beda mieli podejrzenia co do Twojej osoby to mogą cię nie wpuścić.... Słyszałam o takich przypadkach niedorzecznych i chorych ze aż szkoda pisać...

Reniu super, ze juz lepiej....:)
Zapominajko krostki juz znikły :) wiec na szczęście ospa odpada:)

reklama
Reniu jak piszesz post pod postem, to rób to przez edytuj:tak:

My dziś do 9.30 wszyscy spaliśmy. Nie spodziewałam się w najśmielszych marzeniach, że Iggy da nam tyle pospać.

Kana teraz mi przypomnialas o tej trzydniówce. Majka miala w piatek i sobote wysoką gorączke bez żadnych innych objawów, a w poniedzialek wysypało ją na jednym policzku i to tak konkretnie, w środe nie bylo juz sladu. To chyba tez to przeszla.
Ostatnio zauwazyła, że w ogóle jest bardziej marudna, uparta i nie wiem czy to jakis kolejny etap rozwojowy czy tak po prostu ma :-D Ja nadal walcze z urzędami, człowiek się nigdy nie spodziewa jaki kolejny papier sobie zażyczą.
Ja to jestem troszke zacofana bo telefonu używam tylko do dzwonienia i smsów.

reklama
Do góry