reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agaciu no może bez takich ostrych cięć ;-) może starczy tylko sposób znaleźć i taktykę zmienić;-):-D

Moje dziewczynki uwielbiają grać w planszówki ale same bo one sobie nowe zasady wymyślają i mamusi im przeszkadza. Na kompie niestety też grają ale na szczęście pod kontrolą i tylko na sprawdzonych stronach dla dzieci i tylko w weekend góra godzinkę. Klocki, wszelkiego rodzaju plastikowe figurki, laleczki też są na czasie:-) a największym hitem ostatnio jest klixi mixi:-)

reklama
Na pozwolenie na budowę i z banku na decyzje o kredyt czekamy juz 2 tygodnie. Podejrzewam ze jeszcze z dwa tygodnie. A jak tak dalej pójdzie to nie zaczniemy w tym roku. Albo w ogole nie dostaniemy kredytu. Juz mi sie po nocach śni wszystko. Jakoś mnie to męczy.

Trzymamy kciukasy...Ale dwa tyg to chyba i tak nie katastrofa Agaciu...Kurcze, moj brat, jeden z kilku braci, razem z bratowa skladali wnioski, wlasciwie to zalatwiala jakas firma za nich i az dostali kredyt zajelo rok...I w czasie tego roku musialy powstac fundamenty, potem hipoteka, potem jakies wyceny itd....Masakra:szok:..
I nie zeby mieli marne dochody, wrecz kompletnie, kompletnie na odwrot...

witajcie, my już po śniadanku, Jula dała pospać do 9...więc przyłączam się z kubaskiem herbatki...

Agacia trzymam kciuki za kredyt i szybka budowę....

Kajka Wy dzisiaj wracacie???

jak Wasze samopoczucie ciężaróweczki???

no właśnie coś Kokusia, Myszqa do nas nie zaglądają a na fb szaleją z aktywnością:-p:zawstydzona/y::-(

miłego dnia mimo aury za oknami

Tak jest, 18.50 mamy samolot...
Ale kurcze, wczoraj zjadlam pizze i to byl blad...
Tak sie zle czulam caly wieczor, buuu:dry:

Hahaha no przed Wami to się nic nie ukryje ;-) Tak więc witam się niedzielnie spod kołderki z kubkiem gorącej herbatki :-)

I przede wszystkim Kaja i Pyciolek ogromniaste gratulacje :tak::tak::tak:

już coraz mniej zostało pojedynczych grudniowych mam, no dziewczyny nie ociągać się, do roboty;-)

Racja:-DDo roboty Tajger i Kanka i reszta:-D

Hejka kochane:*

u nas za onkem 4 stopnie....buuuuuuuuuuu
rofl.gif

takze tak jak u Was ciezko sie spod kolderki wylonic:)

Poza tym od wczoraj mam taki katar....ma sa kra....nie mam jak oddychac...cala noc z otwarta buzia jak jakis czubek:P
mam nadzieje,ze raz- dwa i bedzie po sprawie....

Co do gier...to my planszuwek nie mamy niestety....w internecie MARICZKA gra, ale nie jakos strasznie duzo...i z regoly na wp.pl zakladce dla dzieci....czasem razem z Kmailem i wtedy mozna sie posmiac, bo wcale nie chce jej myszki oddac:p hahah
A tak to Mariczkowa farma ze zwierzkami, do tego kucyki- rozklada sobie taki duzy domek i nie ma dziecka:)

ok uciekam robic sniadanko i Was podczytac do konca;)

Reniu CO TY TAK PO NOCACH SZALEJESZ????

Agacia uzywałam tych wiszących ale u mnie nie sprawdziły się...chyba za ciezkie rzeczy napchalam bo pourywały mi się:tak::zawstydzona/y:
ale takie zwykle to dla mnie rewelacja...

Kaja udanego lotu

Kana 4 stopnie brrrrrr.......
zdróweczka!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry