reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agaciu wstałam, choć niechętnie.
Też mam za oknem okropną aurę i mam ochotę wrócić z powrotem pod kołderkę.

Agaciu a kiedy będziecie mieli decyzję?

Madzienko dzięki za linka :tak:

Renia zazdroszczę!

reklama
Agaciu wstałam, choć niechętnie.
Też mam za oknem okropną aurę i mam ochotę wrócić z powrotem pod kołderkę.

Agaciu a kiedy będziecie mieli decyzję?

Madzienko dzięki za linka :tak:

Renia zazdroszczę!

Na pozwolenie na budowę i z banku na decyzje o kredyt czekamy juz 2 tygodnie. Podejrzewam ze jeszcze z dwa tygodnie. A jak tak dalej pójdzie to nie zaczniemy w tym roku. Albo w ogole nie dostaniemy kredytu. Juz mi sie po nocach śni wszystko. Jakoś mnie to męczy.

Oj gdyby nie planszowki to bym dawno oszalała:zawstydzona/y:
Aktualnie cioramy taka ze zlomkiem i zygzakiem.

http://www.gryplanszowe.pl/index.php?d=szczegoly&tw=2799

fajna bo sama sobie ustawiasz tor jazdy jaki chcesz i za kazdym razem mozesz inny. na jednje stronie masz gre z kostką i pionkami w ksztalcie zalomka zygzaka i wojta a po drugiej pstrykasz nimi jak kapslami . do tego masz karty z zagadkami ktore musisz rozszyfrować.
oczywiscie mamy tez takie przeróżne proste na kostkę i pionki filip uwielbia. Nawet ostatnio eurobiznes odkurzyłam i gramy tylko bez kart i pieniędzy jeszcze tylko na zasadzie kto pierwszy do mety:)
uwielbiamy tez piotrusia tylko oczywiscie znow koniecznie z postaciami zlomka ;/

a tak wogule to witam się niedzielnie u nas rano tylko 6 stopni na termometrze bylo oj idzie zima hihi
Agaciu nie martw się niedlugo bedzie decyzja:)

Ostatnia edycja:
witajcie, my już po śniadanku, Jula dała pospać do 9...więc przyłączam się z kubaskiem herbatki...

Agacia trzymam kciuki za kredyt i szybka budowę....

Kajka Wy dzisiaj wracacie???

jak Wasze samopoczucie ciężaróweczki???

no właśnie coś Kokusia, Myszqa do nas nie zaglądają a na fb szaleją z aktywnością:-p:zawstydzona/y::-(

miłego dnia mimo aury za oknami

Hahaha no przed Wami to się nic nie ukryje ;-) Tak więc witam się niedzielnie spod kołderki z kubkiem gorącej herbatki :-)

I przede wszystkim Kaja i Pyciolek ogromniaste gratulacje :tak::tak::tak:

już coraz mniej zostało pojedynczych grudniowych mam, no dziewczyny nie ociągać się, do roboty;-)

No proszę .... powstawały !

A my jakos nie gramy w gry planszowe :baffled:.

Ostatnio Mati dostał od cioci takie książeczki do wycinania i bardzo szczerze powiedział:" Ale ja nie lubie książeczek :rofl2:" Ciocia na to " Ale zobacz tutaj jest taki ptaszek do wycięcia " Mati : " No dobra ten ptaszek to może być" :szok:
Mój syn bawi się tylko klockami lego i takimi zwierzątkami z plastiku, do tego musi być farma i dziecko szczęśliwe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry