reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dobry,
wczoraj niestety w przerwach reklamowych wielkie ucho mnie wzywało :oo2:więc już z wami nie miałam jak pisać.
Myślałam, że mi te pawiki miną, ale wychodzi na to, że jednak nie...

Kaja może to ta leśniczówka i termin są zaczarowane, że dwie panny młode z bobo w brzuszkach :-D

A ja na zimę planuję zakupić martensy. Nie wiem tylko jeszcze jaki kolor.
Odwala mi na stare lata :sorry:

Witam

Zapraszam na kawkę :tak:
Ale u nas dzisiaj super pogoda, śliczna złota, ciepła jesień. :happy:

No ja już sama nie wiem z tymi butami, zakręciłam się. Jeszcze muszę pomysleć które będą pasowały mi do płaszczyka :sorry:, jak tak dalej będę się zastanawiała to będę musiała już zimowe kupowac a nie jesienne.

Zapominajko martensy to zdecydowanie nie mój styl.

Dobry,
wczoraj niestety w przerwach reklamowych wielkie ucho mnie wzywało :oo2:więc już z wami nie miałam jak pisać.
Myślałam, że mi te pawiki miną, ale wychodzi na to, że jednak nie...

Kaja może to ta leśniczówka i termin są zaczarowane, że dwie panny młode z bobo w brzuszkach :-D

A ja na zimę planuję zakupić martensy. Nie wiem tylko jeszcze jaki kolor.
Odwala mi na stare lata :sorry:

mi tez się kiedyś bardzo podobały, nawet miałam czarne. :tak: ale teraz wolę jednak ofecerki :-D
Zapominajko od kiedy ty tak się juz męczysz przy tym uchu ?

ja mam moją dwulatkę :-D nadal się kochamy:sorry:
Zapominajko może to już kryzys wieku średniego?? hihi
pokazuj kurtache!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Ja mam z zeszłego roku i chyba się w nią zmieszczę jeszcze :zawstydzona/y:

A widziałyście, że w lidlu od dzisiaj są spodnie narciarskie dla dzieci? jadę dzisiaj :tak:

za ile ? ja kupiłam Alexowi w decathlonie za 89 zł. ale są naprawdę bombowe. Lubię tam kupowac bo nie ma problemów z reklamacją. Osstatnio Alexowi tam sandałki strzeliły i bez problemu kasę oddali, a że już się sandałek nie opłacało to kupiłam adidaski :-p

O matko Pyciol taka czarna z kapturem kiedyś ja juz pokazywalam.
Agaciu my mamy kombinezon jeszcze dobry z tamtego roku wiec na razie nie kupuje nowego dopiero pewnie pod koniec zimy jak beda przeceny moze kupie na nastepny rok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry