reklama

Grudniowe mamusie 2008

dokladnie tak jak Misiowka pisze.moj lekarz nazwal jakos to co moze sie stac pod wplywem nacisku na ta zyle glowna... zespol jakis tam. Mówil ze tak od 30 tyg nie wolno lezec na plecach a jak mu mowilam ze ja w nocy sie obracam przez sen to mowil ze jesli dochodzi do ucisku to budzimy sie spocone, nie mogace zlapac tchu takze nie powinno dojsc do jakies tragedii.
Pamietam ze w pierwszej ciazy jak lezalam na wznak to mi sie zaraz w glowie krecilo teraz dopiero od kilku dni wydaje mi sie ze jest mi jakos duszno i odwracam sie na boczek.

reklama
O ile sie nie mylę to jest nas wśród Was 3 mamy które spodziewają się 3 dziecka i to po dwóch chłopcach wreszcie mamy dziewczynki. Jak to dobrze będzie w końcu kitki robic i wreszcie jakieś różowe rzeczy pokupowac.
Kupiłyście może juz coś dziewczynkowego?

Co prawda - nie jestem w takiej sytuacji, ale tak wczytuję się i tak tylko z ciekawości zapytam. To jak to? Nie można mieć innego mężczyzny??? (chodzi o te kosmetyki męskie...) Dziwne to dla mnie, że po domu chodzą i sprawdzają... a jak by tak inny mężczyzna (przypuśćmy w szlafroku) wyskoczył (jako kochanek):confused: Jest to dopuszczalne dla ZUS?
napewno nie podejmuja decyzji po samym znalezieniu meskiego przedmiotu ale robia trz wywiad srodowiskowy. zawsze znajdzie sie ktos kto potwierdzi ze nie mieszkasz sama.

Yoka mi przyznali pol roku. Starczy ci 3 mies? od kiedy masz liczony rehabilitacyjny?

witam serdecznie.

Znowu gorąco i znowu się męczę mam już tego dość.:wściekła/y:
Jest mi duszno i się pocę jakbym miała gorączkę.
Może mi spacer pomoże....

Życzę Wam Miłego Dnia:-)

cześć mamuśki ;-)
jeżeli któraś z was ma jeszcze jakieś pytanko albo problem związany z macierzyńskim, wychowawczym czy z zus-em to piszcie do mnie na priv. jak tylko będę wiedziała i mogła pomóc to pomogę:tak:

napewno nie podejmuja decyzji po samym znalezieniu meskiego przedmiotu ale robia trz wywiad srodowiskowy. zawsze znajdzie sie ktos kto potwierdzi ze nie mieszkasz sama.

Yoka mi przyznali pol roku. Starczy ci 3 mies? od kiedy masz liczony rehabilitacyjny?
Zaczyna mi sie od 1 października:-)...więc mam nadzieję,że starczy...bo nie mam zamiaru Oliwki m-ąc przenosić...hehe :-)

Co do spania na plecach to mój gin kilka dni temu pytał mnie czy leżąć w tej pozycji nie robi mi się słabo....nie jest tak że jest to zakazane...ale niewskazane....:-) Co do rąk w górze to wcale nie zabobon....przy takim naprężeniu naciągają się wiązadła które są połączone z macica itd...i można narobić sobie wiele złego...zreszta ja jak podnoszę ręce do góry to czuje jak mnie w środku wszystko ciągnie...:tak:

reklama
Witajcie

U nas upał :no:.

też słyszałam, że nie można podnosić rąk do góry, bo mozna doprowadzić do odklejenia się łozyska, ale ze spac na plecach nie mozna to nie słyszałam :-(, a ja tak lubie spać na plecach :-(, bede musiała teraz się pilnować, żeby zasypiac na lewym boku :tak:
Mykam sprzątać :sorry2: i przygotowac obiadek, a i jeszcze po drodze kawke wypiję :sorry2:

Miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry