Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pwa83 gratuluje córeczki :-)
dziewczyny czy któraś z Was stosuje przeciwzapalne gałki dopochwowe Vagical ? Bo nie wiem czy można je stosować w ciązy.
, a widzę, że na necie też nic nie piszą o używaniu ich przez ciężarne
I te stare
, juz trzeci z kolei lekarz powtierdził płeć, więc powinna urodzić się dziewczynka
dzisiaj powiedzial nam że chłopaka z tego nie będzie, ja mu juz uwierzyłam i spokojnie zaczynam kupowac sukieneczki
Juleńka waży 691g...i dzisiaj nie chciałą pokazać nam buźki, zasłaniała się rączka....za to obejrzeliśmy jej paluszki:-)
i chyba to był już mój ostatni raz, teraz będe przyuczała mężulka do robienia frenchu
i wiecie co nawet zgodził się
w sprawie zasiłku rehabilitacyjnego bo zbliża mi sie 120 dzien zwolnienia
mam nadzieję że jakoś dam radę
a później może na działeczkę, więc odezwe się kolo niedzieli wieczor...No właśnie....to sie nazywa 100% wynagrodzenia.....śmiech na sali...Witam nowe mamusieI te stare
Ale to nasze prawo jest pokręcone....Poczytałam i przynajmniej dowiedziałam się,że należy mi się macierzyński z ZUSu.Bo ja też mam umowę przedłużoną do dnia porodu.
Yoka ja też dostaję z ZUSu mniej pieniędzy niż na umowie...Bo nie dość,ze zabierają te składki na ZUS to jeszcze do tego ZUS zabiera 180 zł podatku.Pięknie.
...mi też zabierają sporą część....
A najlepsze jest to,że jak jesteś na chorobowym np.tydzień to wliczają Ci sobotę i niedzielę dodatkowo,a na takim dłuższym jak my teraz to już nie.Miesiąc to miesiąc i tyle.Szkoda gadać.Ja chyba też muszę w końcu złożyć ten wniosek o zasiłek rehabilitacyjny....Ja Właśnie wróciłam od lekarza...
27 tydzień - nic się z terminem nie zmieniło. Waży 906 gramów a najważniejsze że wszystko jest dobrze i że będzie na 100% DZIEWCZYNKA!!!!!!:-)ale jestem prze szczęśliwa!!!
Już się ułożyła głową w dół więc jest wielka szansa że Majka urodzi się naturalnie!!!!
pozdrawiam... idę podzielić się tą wiadomością z najbliższymi :-):-):-):-)

pwa83 gratuluje córeczki :-)
dziewczyny czy któraś z Was stosuje przeciwzapalne gałki dopochwowe Vagical ? Bo nie wiem czy można je stosować w ciązy.