reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam jeszcze w niedzielę:)
Ja spokojnie się relaksuje a tutaj znowu człowieka obgaduja ci za świat ha ha.
ja kiedyś robiłam weidera zaraz po okresie za czelam i po 2,5 tyvodbiu znowu dostałam okres .pierwszy raz w życiu tak miałam ze rozeegulowalam cykl nie wiem czy to przypadek czy miało top związek ze zbyt dużym wysiłkiem fizycznym ale dałam sobie spokój z cwicEniami , i tak jestem piękna ha hg .żartuje oczywiście ;)
Ps madziu wczoraj wieczorem mdliło.mnie z przejedzenia czy top też się liczy ;)
łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ale nuda :eek:
muślałyśmy,że będzie kolejne bobo do kolekcji :-D

reklama
ok kochane wrocilysmy:)
Bylo bardzo ,ale to bardzo fajnie:)))
Mama wiesci o ciąży przyjęła spokojnie, aczkolwiek wypila swoij kieliszek wina i zaraz czapnela moj, stwierdzajac ,ze musi sobie chlapnąć:p ha, a ja i tak nie moge pic....haha ale jest ok:))):-D:-p

takze kamien spadl mi z serca...no byla w szoku, ale mysle ,ze tez troszke zadowolona;)))

Tygrys
Ty kombinatorko:****
Pyciolku kochana zdrowiej;*
Zapomianjko ja tez bym nie wytrzymala tyle czasu....:P

hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja już jestem prawie żywa, gorączki póki co brak, tylko cholerny ból gardła został.:-(

Kanuśka super,że mama już wie.
A opowiadaj jak Mari zareagowała....:-D

Kajak Ty w pracy ??????????????????
dziecko posłałam do przedszkola a sama sie kuruje...popijam ciepłą herbatkę.

Kaja Ty masz zatwardzenia, a ja od poczatku ciązy na odwrót, nie wiem co to za objaw :-D
I nie moge jeść tzn tak strasznie chce a nie mogę, ehhh.
Pyciolku zdrówka !!!
Kurcze sypie śnieg, a ja jestem na letnich oponach :confused:

PYCIOLKU, no , ja w pracy.. Do 16 dzisiaj. Dobrze, ze dobrze, bo serce mi pęka gdy chorujesz;-)...
ZANPLO, ja tez tak mialam, ze smaki mi sie pozmienialy, nic nie moglam tknąc bo wszystko było bee.. Albo rzyganko. A teraz z drugiej manki..stop. Chociaz od wczoraj lepiej, chyba moj tylek sie przestraszyl ,ze dostanie czopa..

A w ogóle doszłam do pewnych wniosków, dajmy Tygrysowi kopulowac w spokoju, zobaczycie ze za chwile oznajmi dobrą nowinę:-D... Czuje to w kosciach;-)...

Aha, czemu nie pozmieniane opony:eek:
Co to ma byc? Mam sie tam przejsc do Was:confused:?

Ostatnia edycja:
reklama
heloł :-)

Moje autko ma już zimówki od soboty :tak:

Dziwuszki, czy któraś z Was wie jak przebiega wycięcie trzeciego migdałka u maluszków? być może Alanek będzie miał usuwany :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry