reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Chodzi za mna zrobic klaki na ciemno..

Kajaczku Ty mi sie tak podobalas w takim ciemnym czekoladowo-brazowym, z włoskami za uszko i grzywka....zakochalam sie....:***
A teraz tez ladnie ,bo ladnemu we wszystkim ladnie ,ale tak jak pisala Pyciolka z pazurem, a tam taki slodziaczek do wysciskania:****

https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=268492&d=1280163415 chyba ok link:)

Aj wstalam dzisiaj i czuje sie dobrze z tym ,ze wszyscy wiedza....jakos kamien spadl mi z serca,,,,:))))

Pyciolku a Mariczka sie cieszy....powiedziala ,ze cieszy sie ,ze urodze JEJ ?! dzidziusia, ale mam pamietac ,ze ona chce siostrzyczke :P hahahaa

leckam Was nadrobic :****

Ostatnia edycja:
Kaja opony nie wymienione bo straszne kolejki, a człowiek zawsze mysli, że zima jeszcze nie przyjdzie haha
Kana u nas też ma być obowiązkowo siostrzyczka, a na pytanie "a jak będzie braciszek?- będzie siostrzyczka" i koniec.
Wiecie co? zrobiło się biało, jakos nie moge się przekonać, że to juz zima.

no jeszcze dwa trzy tygodnie temu na pytanie : Alex co wolałbyś brata czy siostrzyczkę???
Alex odpowiadał: pieska :dry:

i tak macie lepiej :-D

Kajak a mi już nie posłodzisz? :shocked2: spoko z tym mostem to taki żarcik :-D

Pyciolek.....hahahha Maly agent, ale zobacz o ile tańszy wybór:p hahaah

yhyyyyy ciekawe jak szybko znudziło by mu się łażenie na spacery z psinką.

Mojej siostry syn rok temu skamlał dwa miesiące o to by kupili mu pieska, W końcu moja siostra wymiękła i powiedziała ok. Ale pod jednym warunkiem. Podjarany Patryk jak usłyszał,że przez miesiąc musi dwa razy dziennie wychodzić ze smyczą na spacer stwierdził,że huuuraaaa ... Wychodne trwało 5 dni, podziękował :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry