reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jeny oszaleje zaraz, w zeszłą środę bylam u dentysty, poszlam po chyba 2 latach bo choć mnie nic nie bolalo stwierdzilam że czas zobaczyć co tam slychać w paszczy. Okazało się ze mam tylko jedną dziurke w ósemce i skruszona plombę w piątce. Jako że nic nie boli to zrobiła mi ta piatke i zarejestrowała na 19.11... i co? Zaraz zdechnę z bólu tej pieprzonej ósemki!!!!!!:wściekła/y:

a lodówkę masz pełną czy pustą ? :unsure::dry:

reklama
Renia nie ważne-ważne że lodówka pełna:szok::-D:-D:-D:-D:-D

od dziś nie przejmuje się niczym, niczym nie złoszczę, niczym nie stresuje, nic mnie nie będzie wkurzać, nic nie będzie mi przeszkadzać...do pewnego momentu, do momentu aż lodówka zrobi się pusta :growl::-D

moze chcecie sie zamienic? Cypryska to pewnie ma pelna lodowke piwa :-D:-D a ty pyciolek?
Nie przypuszczalam ze zrobie takie zamieszanie z moja lodowka:-D:-D:-D, tymbardziej ze sklepy sa pozamykane , ciekawe jak byscie reagowaly na huragan ?

najlepiej sie nasmiewac, i co lepiej sie czujecie?

Ostatnia edycja:
a lodówkę masz pełną czy pustą ? :unsure::dry:
Pełna ale ja zawsze mam pełna bo jest mala:wściekła/y:
moze chcecie sie zamienic? Cypryska to pewnie ma pelna lodowke piwa :-D:-D a ty pyciolek?
Nie przypuszczalam ze zrobie takie zamieszanie z moja lodowka:-D:-D:-D, tymbardziej ze sklepy sa pozamykane , ciekawe jak byscie reagowaly na huragan ?

najlepiej sie nasmiewac, i co lepiej sie czujecie?
Nie! Ząb nadal boli:wściekła/y:

no jeszcze dwa trzy tygodnie temu na pytanie : Alex co wolałbyś brata czy siostrzyczkę???
Alex odpowiadał: pieska :dry:

i tak macie lepiej :-D

Kajak a mi już nie posłodzisz? :shocked2: spoko z tym mostem to taki żarcik :-D

pycioleczku, cukiereczku,
misiu malinowy w zlotym papiereczku..

zalet twych nie zlicze chocby w tydzien caly,
jestes niczym snickers
slodycz doskonaly..

kiedy o poranku widze posta twego
dzien moj piekna bajka,
nic bardziej cudnego

zalet twych i w tydzien tutaj nie nalicze
wiec slowa uznania
z glebi gardla krzycze:-D

hahaha jakie pocieszenie Kankiyi :-D:-D:-D:-D:-D

Nie no nieważne czy Ci mieszkania z powierzchni ziemi nie zmiecie, ważne że jest PEŁNA LODÓWKA:szok: TYLE ŻARCIE NIE MOŻE SIĘ ZMARNOWAĆ!!!:szok::szok: haha:-D:-D

od dziś nie przejmuje się niczym, niczym nie złoszczę, niczym nie stresuje, nic mnie nie będzie wkurzać, nic nie będzie mi przeszkadzać...do pewnego momentu, do momentu aż lodówka zrobi się pusta :growl::-D

nic dodac nic ujac:-D

Tygrys????????????????
za ile dni masz dostać ten okres ???????????? :-D:-D
spokój ma, jak cholera :szok::-D:-D

Po co jej spokój niech czuje perswazje i bierze sie do roboty:-D

kurde, szkoda,że TYgrys tak mało wylewna w postach, słowach...
posłuchało by się nie co :dry: a tak nie wiadomo jaki to etap jest teraz :oo2:

Tygrysku zapraszamy na Erotic Topic, ... pójdzie szybciej ...:-D:-D

no właśnie miał byc spokój:-D

pycioleczku, cukiereczku,
misiu malinowy w zlotym papiereczku..

zalet twych nie zlicze chocby w tydzien caly,
jestes niczym snickers
slodycz doskonaly..

kiedy o poranku widze posta twego
dzien moj piekna bajka,
nic bardziej cudnego

zalet twych i w tydzien tutaj nie nalicze
wiec slowa uznania
z glebi gardla krzycze:-D

nic dodac nic ujac:-D

Kajka Ty Mickiewiczu nasz:-D

Ja dowlokłam się do domu i sobie wyobrażacie że znów zaczyna sypać śnieg:szok::-D

sanki chyba musze wyciągać:-)

Kajak....ja chyba musze na Ciebie czesciej narzekac :-D codziennie bym miała takie wierszachy z bieguna :-D

Renia :-D my nie smiejemy sie z Ciebie....z Cypryski bo głupoty gada :-D

Tygrys a gdzież to szlajasz się po nocach ?:dry:

reklama
wiesz co...to jest tak ciezkie do poukladania w glowie,przerazajace...i niby mowia,ze czlowiek sam nie zna swojej sily dopoki nie musi sie z czyms zmierzyc, ale to jest katastrofa...

my w czerwcu bylismy pare tygodni we wloszech, m.in. w modenie, akurat po tych trzesieniach ziemii, ludzie potracili domy, mieszkali w namiotach , cale miasteczka wygladaly jak po wojnie..

i jak czlowiek narzeka jak ma zle, to nieraz powinien sie mocno ugryzc w jezyk..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry