reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kankiya zalezy jakie te anty sa, moja siostra tez kiedys zapomniala wziac jedna anty i teraz Fabianek ma juz 5 lat:-D:-D

ja siedze w domku przez ten huragan Sandy , wszystko pozamykane, podobno ma byc gorszy niz rok temu Irene, zobaczymy, najbardziej sie boje o prad bo pelna lodowka:baffled:

Powinnaś przez 7 dno się zabezpieczać... a który to tydzień? pierwszy drugi czy trzeci?
niby koncowka drugiego,ale pierwszy tydzien zaczynam od niedzieli, więc wychodzi na to,że pierwszy dzień trzeciego:-(
Kankiya zalezy jakie te anty sa, moja siostra tez kiedys zapomniala wziac jedna anty i teraz Fabianek ma juz 5 lat:-D:-D
nawet mi nie pisz taki rzeczy:no:ale nie bylo do konca w srodku, więc mam nadzieję, że nic z tego nie wyjdzie:baffled:
uważajcie na siebie Reniu, pisz do nas czy wszystko ok:-(

ja siedze w domku przez ten huragan Sandy , wszystko pozamykane, podobno ma byc gorszy niz rok temu Irene, zobaczymy, najbardziej sie boje o prad bo pelna lodowka:baffled:
hahaha jakie pocieszenie Kankiyi :-D:-D:-D:-D:-D

Nie no nieważne czy Ci mieszkania z powierzchni ziemi nie zmiecie, ważne że jest PEŁNA LODÓWKA:szok: TYLE ŻARCIE NIE MOŻE SIĘ ZMARNOWAĆ!!!:szok::szok: haha:-D:-D

Kankiya jak nie bylo do konca to chyba nie masz sie co martwic;-)

w telewizji caly czas nawijaja o tym, troche jestem na nich zla, bo powiedzieli ze Sandy dojdzie do nas o 12 w poludnie a teraz nawijaja ze kolo polnocy, pozamykali drogi, szkoly , przedszkola i sklepy, i tak siedzimy i czekamy:-(, a moglam do pracy jechac:wściekła/y:

RENIU JA UWAZAM ,ZE LEPIEJ TROSZKE DMUCHAC NA ZIMNE....i mysle,ze oni wiedza co robia.... uwazajcie na siebie i piszkaj co jakis czasik jak bedziesz miala jka ok??? ja tam sie o Was martwie....:*****

od Was do nas troszke daleko, lae u nas tez przez to wszystko wieje na maksa.....jejku ale poki co nie pada, iec poszlam z Mari na szybkie zakupki i od domku....

Kankiya bedzie si:) ile razy ja sie kochalam bez niczego, i nawet do konca a nic nie bylo :))))) buziole easy:*

od dziś nie przejmuje się niczym, niczym nie złoszczę, niczym nie stresuje, nic mnie nie będzie wkurzać, nic nie będzie mi przeszkadzać...do pewnego momentu, do momentu aż lodówka zrobi się pusta :growl::-D

reklama
Jeny oszaleje zaraz, w zeszłą środę bylam u dentysty, poszlam po chyba 2 latach bo choć mnie nic nie bolalo stwierdzilam że czas zobaczyć co tam slychać w paszczy. Okazało się ze mam tylko jedną dziurke w ósemce i skruszona plombę w piątce. Jako że nic nie boli to zrobiła mi ta piatke i zarejestrowała na 19.11... i co? Zaraz zdechnę z bólu tej pieprzonej ósemki!!!!!!:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry