reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ciekawę czy będę miała cierpliwośc do tych bombek :blink:

Mój mąz tylko mercedes, bmw, audi .... od kilku lat tylko mercedes. Teraz ma tego cls i mówię Wam jaki komfort jazdy, ja mam volvo ale combi :dry:.

Lubie ubierać choinkę ale nie lubię rozbierać :eek:

Agacia a ja nie lubie ani ubierać ani rozbierać ale uwielbiam ja miec w domu
Wczoraj trochę wspominałam i ogladałam zdjęcia ze świąt jak Mati miał rok ... i przypomniało mi się jak mi nagryzał te styropianowe bombki :szok::-D

Właśnie przeczytałam artykuł o końcu świata - 21 grudnia !
Czyli świąt nie będzie :szok: a ja bombki chciałam robić :szok:

Ostatnia edycja:
Agacia święta przełożone na 17 grudnia, a Sylwester na 20 :-D

Ja choinkę mogę ubierać, ale z rozbieraniem mam problem taki, że sama nie chce i innych chętnych też nie ma :-(

Witam kochane
Madziu ja też chcę takie bombki:-) Ty to masz pomysły kobitko;-)

Kankiya dobrze, że @ przyszła:tak: Chyba, że chciałaś inaczej:-D A co się dzieje w pracy?
bardzo dobrze:-D a w pracy dziwna atmosfera, każdy stęka po kątach a nie mają odwagi powiedzieć co jest nie tak, no i na umowie zlecenia mam napisane,że nie mogę nikogo informować o warunkach zatrudnienia:szok: a z dziewczynami rozmawiałyśmy o pensjach i nie chcę mieć z tego tyt problemów:zawstydzona/y:

A jakie marki tolerują wasze chłopy? Tzn Kaja twój już wiem :-D
mój to tylko mitsubishi od 6-7 lat a mi się już znudziło

jutro mam wolne, bo idę do gienia na przegląd:-D wypisał mi ostatnio receptę na tel no i kazał się pokazać, więc jadę -a niech sobie popatrzy:-D

aa i choinki też nie lubię rozbierać:no:
Kanuś dbaj o siebie i nie denerwuj się kochana, wiem,że jest Ci ciężko:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Madziu a nie sypie się Wam ta choineczka żywa ???

Kana i co załatwiłaś coś ? znasz jakiegoś innego doktorka ? Nie przejmuj się, ja miałam iść do gina w 9 tygodniu :tak:
byliśmy na małych zakupach spozywczych, same zdrowe rzeczy: warzywka, owoce, brązowy ryż, kasza jęczmienna :szok: ja chyba tego nie udźwignę :eek::-D

Gdzie Tygrys ????????????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry