reklama

Grudniowe mamusie 2008

TYGRYS, ale ja tez nie z tych co bedzie jakies ogrody wielkie miec.. Trawa i tyle. Plac zabaw dla dzieci. Trampolina. Grill. Cos do siedzenia.. Kurcze, znalazlam w castoramie meble ogrodowe, sofa, fotele ciemny braz i poduszki kosc sloniowa..
AGACIU, a czemu ja myslalam ,ze Wy z tesciami mieszkacie:D?

no trawe jeszcze byłabym w stanie chyba ogarnąć haha:-D
boshe ale ja naparwde jestem leniwa....:baffled:

reklama
uuuuuuuuuuuuuuuu wszystkie sie budują....a ja Tygrys w zupełności Cie rozumiem, i domek owszem na dzialce w lecie a w zimie, ogrzewanie, odsniezanie itp. non stop w domku cos trzeba robic...wiec jestem za apartamentem z tarasem:tak:
ale co kto lubi...trzymam kciuki za wszystkie kredyty, kupna dzialek i postawione domki...to kiedy zaczynaja sie parapetówki??
do Kajki bede miala najblizej;-)juz się wpraszam:-p

ja dzisiaj zaliczylam juz warsztaty, i odwiedzilam leclerca...rany ile tam jest zabawek.....

uuuuuuuuuuuuuuuu wszystkie sie budują....a ja Tygrys w zupełności Cie rozumiem, i domek owszem na dzialce w lecie a w zimie, ogrzewanie, odsniezanie itp. non stop w domku cos trzeba robic...wiec jestem za apartamentem z tarasem:tak:
ale co kto lubi...trzymam kciuki za wszystkie kredyty, kupna dzialek i postawione domki...to kiedy zaczynaja sie parapetówki??

ja dzisiaj zaliczylam juz warsztaty, i odwiedzilam leclerca...rany ile tam jest zabawek.....

O jednak znalazł się ktoś kto mnie rozumie:sorry2:
a o działeczce ale takiej rekreacyjnej na lato marze i kto wie kto wie:tak:
ja juz nie moge patrzec na zabawki:baffled: tzn dla filipa juz nie ale jeszcze inne dzieciaki trzeba obkupic. Jakos szybko mi w tym roku idzie ., bedzie tak ze w listopadzie bede miala juz wszystko gotowe:nerd:

Muuaaaaaaa:-*
Jezu, ja musze sie zaszyc, zaspiralić itd w maju.. Bo jak jeszcze ze dwójke dorobie to bedziemy siedziec, na moim polu w fotelach, odgarniajac siiiwe wlosy i gadac:

-Madziu, kochana, alzheimer mnie dopada
- A jak ty mialas dziewczynko na imie:D...?
-I z jakiej okazji ta impreza?

Ło matko, ale perspektywa:-D

ja tez bym chciała domek, marzenie...ja nie chce niewiadomo jakiej działki, domek na niej, taras, trawka, plac zabaw i wsio...nie mam zamiaru się z grządkami i rabatkami uzerać.:-D chociaż kto wie, może na starośc zechcę zasadzić sobie po grządce warzyw jakiś :cool2:.

W mieszkaniu będzie cieżko, jak by było drugie dziecię to było by ciasno...:zawstydzona/y:
a z drugiej strony przeraża mnie wysokość miesięcznej raty kredytu...:zawstydzona/y: to mieszkanie jest nasze, więc możemy je sprzedać i włożyć w budowe...zawsze to mniej będzie do wzięcia...ehhhh

reklama
Tygrysku to masz z głowy prezenty, a ja nadal nic nie kupiłam. Dla Mai mam upatrzone, ale dla Pawła to nie mam pojecia co kupic.
Kaja Twój dom to dopiero jest nowoczesny :-)
Dom czy mieszkanie, są plusy i minusy i każdy wybiera to gdzie czuje się najlepiej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry