reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
i ja witam z kawką:)
Oj dziewczynki wczoraj spędziłam przecudowny wieczór z moimi za dawnych czasów współlokatorkami w marokańskiej knajpce. Było cudnie jedzonko, wystrój i mogłabym tak dalej jeszcze pisać :)

Dzis byłam na kontroli z Fifim i już jesteśmy zdrowi wiec w poniedziałek do przedszkola :tak:
Czy u Was też taka mgła za oknem>???

Madziu bombki prześliczne:tak: może też się skuszę na ich zrobienie , tylko ja w wersji białej, ecru lub złotej...

Cześć babeczki;
Madziu śliczne bombki. Te cekinowe cudne. Ja sobie chyba zaraz też cosik zamówię :-D i podziałam. Bo inaczej zdziczeję z tym małym nośnikiem wirusów.

Agacia Iggy uwielbia Playmobil, ale niestety czasem gubi małe elementy np. z policji.

Właśnie laski. Jakie duże macie działki? Miała już wcześniej o to pytać, ale mi uciekło i Zanplo mi przypomniała :-D

Cześć babeczki;
Madziu śliczne bombki. Te cekinowe cudne. Ja sobie chyba zaraz też cosik zamówię :-D i podziałam. Bo inaczej zdziczeję z tym małym nośnikiem wirusów.

Agacia Iggy uwielbia Playmobil, ale niestety czasem gubi małe elementy np. z policji.

Właśnie laski. Jakie duże macie działki? Miała już wcześniej o to pytać, ale mi uciekło i Zanplo mi przypomniała :-D
z tych w tej okolicy gdzie bym chciała to jedna ma niecałe 9 a jedna 10 ar....ale szczerze wolałabym chyba mniejszą :zawstydzona/y:
Pyciolku ja w tym roku wymieniam czerwone na fioletowe...i do tego złoto..
zamawiam na allegro Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tygrys super wieczor za Toba.....
a Twoją choinkę to pamietam z ubiegłego roku że zawsze taka delikatna z białymi dodatkami...

dlaczego nie piszesz już bloga...mialam wczesniej zapytac ale jak zwykle zapomnialam....

u nas też słonecznie
Madziu 27 tydzien :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry