reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

ZAPOMINAJKO GRATULACJE!!!!!!!!!! Ach, strasznie fajnie :-)

U nas mało śniegu. Janek dalej kaszle. Mikołaj z klockami był, Janek aż piszczał ze szczęścia :-)

Wczoraj byliśmy na koncercie Marcina Nowakowskiego i było super. Uśmiałam się, wygadałam. I jak za starych studenckich czasów, trzy razy zmienialiśmy klub, z przerwą na "Przekąski Zakąski". Aż skończyliśmy w Enklawie, i stwierdziłam, że się zestarzałam, bo kiedyś to był jeden z najczęściej odwiedzanych przeze mnie klubów w Warszawie a wczoraj jakoś tak tłoczno, głośno, w ogóle wszystko nie tak. Posiedzieliśmy do 2 i wróciliśmy do domu :tak:
A dziś mnie trochę głowa boli :sorry2: Michał dopiero o 12 wyszedł do pracy :-D

reklama
Kaja GRATULACJE :-):-):-) ale się dziewczyńsko zrobiło na wątku ;-) no i oby drugi bliźniak ujawnił się za tydzień:tak:

Madzienko u nas to całe przedstawienie jest z tym Mikołajem :-) Natkę z emocji aż nad ranem głowa rozbolała:sorry2:

Zanplo zdróweczka:tak: A Ty uważaj na siebie bo ospa w ciąży jest bardzo niebezpieczna:no:

Zapominajko ładne imię :-) a Igi już wie że będzie miał siostrzyczkę?

Tak Iggy wie i bardzo się ucieszył. Zaczął nam dziękować i przeżywał niesamowicie że będzie miał siostrzyczkę, tak jak Franklin.

Myszko ja już nie pamiętam kiedy byłam poszaleć. Czas mi ucieka i nawet nie wiem kiedy...

Ja tak jeszcze na chwilke przed wyjsciem.... mam stresa....ale sie ciesze:)))

Zapominajko
piekny rozwy suwaczj i imie tez bardzo ladne:)))) no i fajowsko ,ze Iggy sie tak cieszy.....a Mari tez do mnie wczoraj z takim tesktem ,ze moze lepiej brata, bo ona bedzie starsza siostra ,a siostrzyczki maja braciszkow...Peppa ma to ona chyba tez chce brata.....;/ hahaha

Kajaczku kochana GRATULUJE CORCI:**** i uwazaj na siebie prosze:***

Zanplo
i zdroweczka dla corci....Pamietam ,ze tez mialam kiedsy ospe wlasnie jakis na mikolajki.....:) zdrowka zdrowka i zdrowa:**
Myszko fajnie ,ze zabawa sie udala:)))))fajnie tak czasem zaszalec:)

A my jeszcze troszke i sie zbieramy.... kurcze fajnie bybylo miec autko raz dwa i spowrotem ,a tak te autobusy i metra....masakra... zobaczymy co mi tak powiedza i ile zaplace:p hahahaa

buziolki dla Was....

jestem, ale tylko na chwile, bo zaraz znowu mam gosci..
i generalnie jestem tak wsciekla na szwedzka sluzbe zdrowia, ta pi....ginekolog mowi ze no tak, szyjka jest za krotka, ale po zwolnienie niech pani sobie dyba do przychodni, bo nie ma ginekologicznych wskazan, a krotka szyjka to nie jest wskazanie...
w nastepny piatek na nastepne usg, beda sprawdzac czy dalej sie nie skraca..
ale tempa dzida, bo widzi w przeciez w komputerze, "amputacja szyjki macicy" , i mi o naturze bzdeci, ze natura jak chce to utrzyma ciaze, jak nie to nie
no.gif

no i do przychodni, do rodzinnego po zwolnienie, zbadal mnie , zmierzyl i dopatrzyl sie jakiegos rozluznienia kosci i stad podobno taki bol, tylko nie wiem czemu w podbrzuszu, ale juz nie mialam sie sily z cymbalami uzerac..

Kana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
I czekam na wieści.

Kaja może musisz ich postraszyć lemoniadą z komunii :dry:

jestem i ja, matka wyrodna :-D

duchem cały czas z Wami, ale jakoś natchnienia mi brakowało :baffled:

Kaja, Zapo gratuluje cór....:-)

Kaja pierwszy raz chyba widzę usb bliźniacze ( nie licząc Twojego sprzed kilku tyg) :-)

a u nas ścieży na całego, wszystko białe, w godzinę normalnie :szok:

Alex przeszczęśliwy...:-D

Kanusia czekamy na wieści

Kana czekamy na wieści, tylko nie karz nam tak długo czekać jak wczoraj Zapominajka bo ja zejdę na zawał.

Kaja boshee 18 tydzień ciąży a oni mówią o naturze :szok: Nie mogą jej pomóc.

Pyciol gdzieś ty była?

Zaliczyliśmy spacerek do sklepu, szaleństwa z psem a teraz grzejemy się przy ciepłej herbatce.

reklama
Do góry