• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kochane chciałam Wam życzyć wszystkim bez wyjątku wspaniałego Sylwestra
i jeszcze wspanialszego Nowego Roku....
oby był jeszcze, bądź po prostu lepszy od poprzedniego....
przede wszystkim zdrowy, pełen miłości i uśmiechu na
twarzach
Waszych , dzieciaczków i wszystkich najbliższych....

Brzuchatkom życzę szczęśliwego rozwiązania i jak najwięcej przespanych nocy....:)
Reszcie mamusiek pociechy z naszych "starszaczkow" :)

Ściskam Was wszystkie mocko:*****

HAPPY NEW YEAR Grudnioweczki:****

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku !!!
Nasz domowy Sylwester był nawet udany, najedliśmy się, wypiliśmy szampana, każdy takiego jakiego mógł :) Potańczyłam z Majusią i poszliśmy spać zaraz po 12-stej.
Majka nie wytrzymała, zasnęła 10 minut przed północą i nie dała się obudzić :-)
A jutro znów praca i codzienna bieganina, a było tak fajnie przez te kilka dni.

My z mężem zaczęliśmy od 15 od wina do obiadu :-) Potem wypiliśmy jeszcze trzy. I ja o północy szampana 0,2. Spędziliśmy sylwestra z Polsatem :-) Poszliśmy spać o 2 a Janosik przed pierwszą. Oglądaliśmy fajerwerki z całej Warszawy, z naszego 13 piętra jest cudowny widok.
Dziś leniwie o ile można się przy Janku lenić :-D

Zanplo pewnie przy podobnym trunku witałyśmy Nowy Rok:-D:-D

My bylismy u znajomych...wrócilismy przed 4 Jula do 1.30 szalała az padła, na szczęście dzisiaj pospała do 10.30...

a od jutra wstawania do przedszkola....

w czwartek przede mną wizyta więc może dowiem się co i jak i kiedy:-p:zawstydzona/y:bo to już coraz bliżej....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry