Witam sie z herbatką i ciastem.
Nie moge przestać jeść, więc dopóki nie skończę tych pyszności to nie przestanę :-)
Dzidzia rośnie, waży 1270 g. Kolejne wizyty juz co 2 tygodnie więc teraz często, szkoda że płatności się nie zmniejszają w miarę zwiększających częstotliwości.
Pyciolku czuję sie dobrze, ale nie rewelacyjnie. Czuję, że wszystko w środku mam ściśnięte i boli mnie nadal po prawej stronie żeber, ale poza tym nie narzekam. Domki bardzo nowoczesne, ja wybrałabym 2, choć nie w moim stylu.
Jeśli moęe coś doradzić to przy wyborze kieruj się ułożeniem domu na działce, tzn stronami świata i warunkami zabudowy- są tam wytyczne o szerokości domu, rodzaju dachu i kącie nachylenia itp. Czasem wybierze sie projekt, a później okazuje się że nie jest zgodny z warunkami i gtrzeba szukać innego :-) (to tak z własnych doświadczeń)
Madzienko to miałaś dużo wolnego jak Lenka tyle pospała. Chciała dać mamie luz przed Świętami :-)
Kankiya trzymam kciuki za pracę, ale też myślę, że skoro wszystkich zwalniali, a Was zostawili to mieli jakiś powód.
Tygrysku to zakupy udane, teraz tylko czekać na wiosnę. W ogóle to nie wiem czy będziemy miały okazję ubrać te kurtki i buty, może od razu będzie lato i wszyscy rzucą się na sandałki haha