reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam sie z herbatką i ciastem.
Nie moge przestać jeść, więc dopóki nie skończę tych pyszności to nie przestanę :-)
Dzidzia rośnie, waży 1270 g. Kolejne wizyty juz co 2 tygodnie więc teraz często, szkoda że płatności się nie zmniejszają w miarę zwiększających częstotliwości.
Pyciolku czuję sie dobrze, ale nie rewelacyjnie. Czuję, że wszystko w środku mam ściśnięte i boli mnie nadal po prawej stronie żeber, ale poza tym nie narzekam. Domki bardzo nowoczesne, ja wybrałabym 2, choć nie w moim stylu.
Jeśli moęe coś doradzić to przy wyborze kieruj się ułożeniem domu na działce, tzn stronami świata i warunkami zabudowy- są tam wytyczne o szerokości domu, rodzaju dachu i kącie nachylenia itp. Czasem wybierze sie projekt, a później okazuje się że nie jest zgodny z warunkami i gtrzeba szukać innego :-) (to tak z własnych doświadczeń)

Madzienko to miałaś dużo wolnego jak Lenka tyle pospała. Chciała dać mamie luz przed Świętami :-)
Kankiya trzymam kciuki za pracę, ale też myślę, że skoro wszystkich zwalniali, a Was zostawili to mieli jakiś powód.
Tygrysku to zakupy udane, teraz tylko czekać na wiosnę. W ogóle to nie wiem czy będziemy miały okazję ubrać te kurtki i buty, może od razu będzie lato i wszyscy rzucą się na sandałki haha

Dzień dobry...ja już po śniadanku pora na kawkę i mazurka...mniam mniam a brzuch zamiast znikać rośnie:-D:-D:-Dale jak się powstrzymać...

Jak wasze święta???

u nas nieśmiało słoneczko przedziera sie przez chmurki

Zanplo super wieści z wizyty, to już 31 tydzien:surprised:ale ten czas leci

Dzień dobry;
ja już po śniadanku. Na szczęście nie dałam sobie wepchnąć ciasta żadnego :-D Mogę za to otworzyć hurtownię czekolady :szok: Nie wiem kto to zje.

Zanplo ładną mała ma wagę już!

U mnie biało, ale bezchmurnie.
A ja już powoli mam dość wszystkiego :zawstydzona/y:

hej :)

po świętach się wiztam ze 5 kilo ciaższa :-D gdszie bym nie była jadłam śledzie a z ciast tylko sernik :szok::-D

dziecko jeszcze dzisiaj zostało w domu, jutro juz popełznie do przedszkola.
W czwartek wizyta, w końcu :-)

Hej

Czuję się napompowana po tych świętach :-D

U nas biało , już mam dość tego śniegu.

Tygrysku pokaż jakie buty kupiłaś, ja poszukuje jakies wiosenne i nic mi się nie podoba.

Zanplo malutka rośnie ślicznie.

Pyciolku mi się podoba nr 1 i 2.

Hejka!

A ja jak zwykle poświątecznie niedojedzona, bo nie lubię takich świątecznych potraw. Zjadłam tylko barszcz biały, sałatkę i faszerowane jajka. Za to do domu dostałam nóżki w galarecie, flaki, pasztety, schaby, boczki, kiełbasę z dzika i z jelenia, i kolejne milion jajek :-D Nie wiem kto to zje :-)

U nas biało i nadal pada. Już nawet nie mam siły się wściekać.

Też szukam butów na wiosnę i też nic mi się nie podoba. Znowu skończę w trampkach :-)

Zapominajko, Ty to już za chwilkę rodzisz :-) Jeżu jak to zleciało :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry