reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie Mamuśki w niedzielny poranek!
Miałam zajrzec wczoraj ale nie miałam już siły, w ogóle miałam mnóstwo rzeczy zaplanowanych i nic nie zrobiłam bo mały mi tak dokazywał że na chwile nie mozna było go z oka spuścic, a jak tylko go spuściłam to mi kwiata z parapetu zrzucił no i doniczka poszła....Normalnie strach się bac co będzie jak się mała urodzi...

Misiówka jak tam Twoja mała? A mąż już oprzytomniał czy nadal buja w kosmosie?

Miłej niedzieli Wam zycze Kobietki.

reklama
Zazdroszcze Wam tych niedzielnych obiadków u mamus i tesciowych.

Dziewczyny kiedy kupujecie stanik do karmienia i jakiej firmy?

Agawar ja juz mam i noszę z firmy Anita. Jest bardzo drogi ale wart tej ceny. Kupiłam jeden w zeszłym roku do karmienia Marcinka i mam go do dziś. Leży idealnie i nic się z nim nie dzieje. Ja akurat niestety mam duże piersi i ze stanikami mam zawsze problem a ten jest po prostu super. Jedynym jego mankamentem jest cena. U nas w okrąglaku mieli teraz dostac jakies jakie snowe kanadyjsiej firmy, ponoc tańsze a równie dobre. Ten Anity jest tak super że nosiłam go nawet po karmieniu i nic sie nie rozciagnął.

Hej hej:-)

U nas pada i jest nieprzyjemnie :dry:.
Wczoraj bylismy na spotkaniu klasowym ( z moim lubym chodzilismy razem do klasy :-D), fajnie tak było po latach ludzi spotkać. Ale powiem szczerze ze sie juz potem meczyłam, o 21 pojechalismy do domu. Najgorszy był dym papierosowy, co chwile wychodziłam na swieze powietrze, ale to mało dawało.

A w ogole to miałam ciężką noc. Na poczatku nie mogłam zasnąć, potem wstawałam siku co chwile, no i jeść :baffled:.

Miłego dnia ;-)

Witam mamuski z rana.....u mnie leje odkąd oczka otworzyłam..masakryczna pogoda...a poza tym jakasa taka niewyspana jestem....Od misiaczka dostalam na dzien dobry sniadanko do łózeczka....pyyychotka....Mam juz zdjateczka malutkiej na kompie,ale nie mam zainstalowanych na nim zadnych programów,to nawet nie moge ich Wam pokazac....masakra....Buziaczki i miłej niedzieli nadrabiam straty w czytaniu:P

Witam serdecznie:-)

My dzisiaj wstaliśmy o 10.00 już po śniadanku i obejrzeniu programu o poradach na Zone Reality;-)
Teraz chyba trochę ogarniemy chate i pójdziemy nad Wisłę z psami:-)

Miłeg dzionka Wam Życzę.:-)

Co do staniczków to ja kupiłam sobie rewelacyjny w CUBUSIE....naprawdę bomba....chodze w nim czasem teraz nawet jak mnie piersiatka bola...czysty biały bez niczego...Naprawdę polecam:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry