Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja spotkałam się z taką informacją jest to związane z ochroną kikuta po pępowinie, chodzi o to, zeby go nie namaczać żeby wysechł i szybko odpadł bo powinien własnie w ciągu 14 dniDziewczyny mam pytanie spotkałyście się z taką opinią żeby dziecka przez pierwsze dwa tygodnie nie kąpać tylko zwilżoną myjką obmywać, bo tutaj tak zalecają.
,ale nie wiem czy to jest faktycznie takie ważne...
,było bardzo przyjemnie u znajomych posiedzieliśmy praiwe do 1 w nocy no i mój kochany troszeczkę za dużo wypił no ale generalnie prawie w ogóle nie pije więc zostało mu to wybaczone...
...
.Musze zajrzec do okrąglaka. Ja tez mam duży biust, a ostatnio zaczely mnie uwierac fizbiny.
Kana a co to jest Cubus? To sklep w którym kupiłaś czy nazwa firmy produkującej?Co do staniczków to ja kupiłam sobie rewelacyjny w CUBUSIE....naprawdę bomba....chodze w nim czasem teraz nawet jak mnie piersiatka bola...czysty biały bez niczego...Naprawdę polecam![]()
, ale mam nadzieję, że zrozumiałyście
W końcu w nauce wszystko tak szybko się zmienia, że i tak za tym się nie nadąży i tak :-)