• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej !!!

Zazdroszcze Wam tych niedzielnych obiadków u mamus i tesciowych.

Dziewczyny kiedy kupujecie stanik do karmienia i jakiej firmy?

ja kupiłąm na alegro ale nie wiem jakiej firmy były dość tanie czarny i biały wziełam zaraz i juz chodze bo mi sie biust nie mieśc w stare ! no i zwróc sobie uwage przy kupowaniu na mechanzim odpinania bo czasami to jedną ręką nie da rady a ten co ja mam to tak jakby na taki haczyk i super idzie obsłużyć tą klapke przy Liwii tez taki miałam !!!

a ja wstałam dzis z Liwią o 9.30 ! o 7 obudziałam sie ale stwierdziłam ze śie dalej !!!

buuu a ja musze sama gotować a nie chce mi sie dzis wyjątkowo :baffled: ale musze tempa nabrać !!! wiec spadam do kuchni !!!

reklama
No ja już po prysznicu teraz zbieramy się na małe zakupy obiadowe może rybkę dzisiaj zrobimy:-)
Potem skoczymy nad Wisłę wybiegać suki i ja zabieram się za sprzątanie sypialni , w której ma być Nasza córeczka oraz w czyszczenie komody z dokumentów bo na to miejsce mają wejść ubranka.
Potem może cyknę fotki tych ciuszków i pokaże Wam na zakupach:-);-)

U nas cały dzień leje :-(, nigdzie nie możan wyjść :crazy:.

Też musze sobie kupić jakiś staniczek, bo te moje stare to juz mnie obciskają. W ogole to nie mam żadnej kurteczki, wszystkie mi sa za małe :-(, teraz się rozgladam za jakimś sweterkiem na allegro, bo wszystkie już mam za króciutkie:laugh2:.

Witam w niedzielne popołudnie ( u mnie dopiero przed południem;-))

Dzisiaj mamy piękny dzień - 29 stopni w słońcu, po obiadku wyciągne mojego M do sklepu Babiesrus, muszę sobie kupić pas ciążowy bo mi kręgosłup nawala.
Miłego popołudnia:-).

Hej dziewczęta, ja właśnie wróciłam z obiadku - mąż mnie zabrał na pyszne jedzonko do restauracji w sąsiednim mieście:) Pychotka!

Pogoda do dupy!! Ani na spacer wyjść! Tylko spać:)

Jakoś do mnie nie dochodzi że jestem już na zwolnieniu i nie muszę iść jutro do pracy...ani pojutrze.... ani za tydzień:):) Hmmmmmm co ja będę w tym domu sama robić???? Co robicie całe dnie dziewczyny żeby się nie nudzić:)?

Agatkas nie zdążysz się wynudzic;-). Ja drugi miesiąc na zwolnieniu i jakoś mi czas leci tak szybko, że nawet nie zauważam.

Renia u nas jest brzydko i deszczowo. Słoneczko gdzieś sobie poszło:-( ogólnie porażka. Mam nadzieję, że złota polska jesień jeszcze zawita.

agawar - no to nieźle pospałaś, hehehe, jak mawia mój mąż "szybko, skutecznie, wcale!" Co do staników polecałabym ten zakup w ostatniej chwili i żby były bardzo elastyczne, bo w tym względzie wszystko się może zmienic z dnia na dzień. I nie polecam fiszbin już teraz, mi się od nich porobiły pajączki na dekolcie w poprzedniej ciąży, poza tym jak się przyjrzysz, to żaden ciążowy stanik ich nie ma tak jak żaden do karmienia. Ja obecnie noszę takie mięciutkie sportowe tylko. Ale tak jak pisze Justyna - te haczyki są super!

Anka - dzięki, kochana jesteś, Misia już dużo lepiej jak popłacze to słychać takie nabieranie powietrza z krtani, więc dostaje syropek, ale nic poza tym, a mąż dzisiaj do rany przyłóż, oby tak dalej. Jak mniemam, to Marcinek ci tak dokazuje, to chyba najbardziej męczący etap - trzeba mieć oczy dookoła głowy!!

Agacia - ja z mężem też chodziłam do jednej klasy w ogólniaku, fajnie mieć takie wspomnienia wspólne, no ale ja papierosów też nie mogę ostatnio zdzierżyć!! Mam nadzieję, żechociaż w dzień uda ci się troszkę odespać...

kana - czekam cierpliwie na zdjęcia. No i mąż kochany, że tak dba o swoje skarby!!

Renia - to pochwal się co fajnego kupiłaś!!

Agatkas - ale mnie rozbawiłaś, hehehe, ja mam taki super sposób na nienudzenie się ani chwilki - to moja córcia z głową pełną pomysłów!! Mogę wyporzyczyć, hehehe. Ciesz się ryba, leniu**** i rób wszystko to na co zabraknie czasu jak będzie dzidzia!

Ja dziś byłam na car boocie, normalnie mówię wam tak obkupiłam niunię, że chyba jeszcze tylko bodziaki jej kupię i finał, a jakiecuda niewidy.... zaraz wam się pochwalę na zakupach, do tego kupiłam lustro, obraz i miski drewniane, a mojej Misi odkurzacz-pieska, szkoda, że naprawdę nie odkurza, bo bym miała błysk już w mieszkaniu, hahaha.

reklama
Dziewczyny mam pytanie spotkałyście się z taką opinią żeby dziecka przez pierwsze dwa tygodnie nie kąpać tylko zwilżoną myjką obmywać, bo tutaj tak zalecają.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry