U
użytkownik 128317
Gość
jak duża większość kobieteki oni to wykorzystują, ale bądżmy dobrej myśli , zobaczą brzucholek i wymiekną
![]()
mam taką nadzieję
;-):-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak duża większość kobieteki oni to wykorzystują, ale bądżmy dobrej myśli , zobaczą brzucholek i wymiekną
![]()
mam taką nadzieję
;-):-)
fajnie byłoby spotkać się gdzieś np. na wakacje już razem z naszymi pociechami![]()
Pamiętajcie dziewczyny, że w ciąży jesteśmy i jak nas jakiś mechanik oszuka to będzie miał myszy...![]()

taa a nawet szcz
ury
chyba idę do wyreczka , bo już bredzę, miłego wieczorku i spokojnej nocki mamuski
;-)superrr!!! zapraszam na kawusie i spacerekKankiya moja siostra mieszka i studiuje we Wrocławiu, jak się zrobi cieplej to z małą na pewno do niej pojadę! W ogóle to kocham Wrocław, zawsze chciałam tam mieszkać, a stało się tak że ja zostałam za to moja młodsza siostra wyjechała i teraz jest Wrocławianka pełną gębą
Także jakby co to możemy się we Wrocku spotkać![]()

z dzieciaczkami

Pamiętajcie dziewczyny, że w ciąży jesteśmy i jak nas jakiś mechanik oszuka to będzie miał myszy...![]()

:-);-):-)jeżeli mnie oszuka to żeby go zżarło całe stado:-);-)
Agatkas, ja wciągnęłam na kolacyjkę drożdżóweczke z serkiem i do tego tez kakao:-)A nawet dwa stada
Ja dopijam pyszne kakao i ide luluDobranoc kobitki
![]()