Hej.
Ja juz na nogach, mam nadzieje ze ten pajacyk od okien przyjdzie bo sie zdenerwuje ze musialam tak szybko niepotrzebnie wstać.
Juz w ogole mam nerwy bo wczoraj jak napisalam dobranocnego posta to wysiadl mi net i sie wkurzylam ze pewnie post nie poszedl no ale wylaczylam kompa i wsio. Dzis rano specjalnie ciagnelam kabel od netu do drugiego pokoju zeby sobie przy laptopie posiedzieć i nie przeszkadzac malemu, siadam a tam dalej nie ma netu

wzielam wiec iPlusa od meza z komputera, pewnie nie bedzie zadowolony ze mu limit sciagam ale cóż...
Aga witamy i pamietamy. Napisz koniecznie co powiedzieli na wizycie
Marzycielka nie przejmuj sie, ulozy sie wszytsko napewno. My jestesmy chyba pechowym malzenstwem bo jak nam sie uklada to zaraz sie psuje. Tu dam ci pare przykladów: Styczen 2007, dokladnie 2 styczen, zadowoleni, wszytsko pieknie, az tu nagle przychodzi doplata za prad-
800zł!!!-... Kwiecien tego samego roku, wydawalo nam sie ze pecha na caly rok sie wykorzystał- doplata za wode 400zł, pozniej strata pracy przez malzonka, we wrzesniu wprowadzalismy sie do nowego mieszkania, 2 dni pozniej (nie bylismy jeszce ubezpieczeni)zalalismy sasiada porzadnie i 2 miesiace temu przestalismy splacac ubezpieczalni jego.

Nie liczac zapodziania przez ZUS moich papierow o zasilek i nie wyplacanie 2 pensji takze widzisz nie jestes sama z klopotkami a jednak zawsze sie uklada- odpukac narazie mamy spokoj

Ps. Dobrze ze ma ci kto pomoc- nam niestety nie miał...
Kurcze rozpisalam sie, w miedzy czasie byl facecik od okna

Bym sie spac polozyla dalej ale juz mi sie nie oplaca bo pewnie zaraz cypi sie obudzi