reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cyprysiowa z tego co wiem to z wawy jestem tylko ja i Marzycielka więc tak dużo to nas nie ma :-)
A i Kluskawawa jakoś z okolic i chyba Kokusia z mińska maz.

No chyba, ze się niektóre z dziewczyn ukrywają i ja nie wiem skąd są :-D

reklama
aga jak byśmy mogły zapomnieć kochana!!!......:-) super że czasami tu zaglądasz....mam nadzieję że w końcu wyjaśni się skąd te poronienia....koniecznie daj znać....ściskam Cie mocno i życzę spokojnej nocki...:-)

zapominajka - super, że synek rośnie tak ładnie!!

Marzycielka - mam nadzieję, że plasterek pomoże...

Madzienka - na samym począteczku prałam tylko w płatkach mydlanych, tak 2-3 tygodnie, potem używałam Jelp (proszek, potem także płyn do płukania) - kupiłam duże opakowanie i jak się skończyło, a myślałam, że to się nigdy nie stanie przeszłam na zwykły proszek.

Myszqa- tez tak czasami mam, mała się zawsze wieczorem kiełbasi jak szalona, a na mojej twarzy rogal widnieje niezmienny, hehehe.

Semiko - super, że Zosia taka zuch dziewuszka!!

Agacia, zyrafka - moj ojciec to poszedł mnie zarejestrować jako Karolinę bez wiedzy mojej mamy, ona wybrała zupełnie inne imię i dopiero po wyjściu ze szpitala jej powiedział, masakra!!

fasolkamaria - super wyszywanki!! ja uwielbiam wszelkie prace ręczne, ostatnio zrobiłam małej kocyk, w dotyku jak masełko, Misi konika na drutach, a sobie właśnie kończę skarpetki, krzyżykiem wyszywam Misi alfabet z laleczkami.

Kankiya - nic się nie martw, napewno dzidzia da sobie radę, nawet jak ciebie przeczyści.

sawka - faktycznie niezła kołomyja, mam nadzieję, że jutro czekają cię same dobre wieści i leniuchowanie - dla równowagi!

A ja dziś taki zalatany dzień, do tego krtań nadal umierająca, a Miśka siłuje się ze mną na charakterki, mam nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień... musieliśmy zrobić przemeblowanie w livinroomie i Misi pokoju, bo jutro ma przyjechać ta sofa i trzeba było zrobić miejsce. Jutro z kolei przestawiamy w sypialni już pod kątem dzidzi. Śmiałam się strasznie, bo Misia dzisiaj łóżeczka swojego szukała i mówi "A gdzie to moje jest?!?" Z takim maksymalnym zaskoczeniem (stoi po drugoej stronie pokoiku, hehehe).

hej !!!

czesc...pamietacie mnie jeszcze?
ja mam jutro wizytke kolejna w klinice poronien....
pozdrawiam serdecznie i zycze wszystkiego najlepszego....

kochana trzymam kciuki !!! i daj znać co u Ciebie !!!!

A ja dziś taki zalatany dzień, do tego krtań nadal umierająca, a Miśka siłuje się ze mną na charakterki, mam nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień... musieliśmy zrobić przemeblowanie w livinroomie i Misi pokoju, bo jutro ma przyjechać ta sofa i trzeba było zrobić miejsce. Jutro z kolei przestawiamy w sypialni już pod kątem dzidzi. Śmiałam się strasznie, bo Misia dzisiaj łóżeczka swojego szukała i mówi "A gdzie to moje jest?!?" Z takim maksymalnym zaskoczeniem (stoi po drugoej stronie pokoiku, hehehe).

oj mnie tez czeka przemeblowanie sypialni musze Liwuche przenieść na drugą strone i dokupić szafe :baffled: no i odmalować !!! oj chciałabym to juz miec za sobą !!!

Częśc Justynko, a myślałąm, że o tej godzinie to tylko ja tu buszuję, hehehe. Ja na szczęście Miśkę wymeldowałam z sypialni jakieś 2 miesiące temu, za to pół pokoju zawala nam jej dmuchany zamek, musimy go jutro spuścić, hehehe. Za to czeka nas jeszcze naprawa dachu i malowanie w livingroomie, bo zrobił się przeciek, już się cieszę!!

reklama
Misiówka mi sie marzy pokoik dla Liwii ale se ne da póki co bo trzeba bedzie pierwsze remont zrobić :baffled: i teściów przenieś i wtedy my wzbogacimy sie o 2 duze pokoje a tak to mam dwa + kuchnia i łazienka !!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry