Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale rozpisałyście się
jeszcze wymiana grzejnika i od poniedzialku malowanie...
Dobranoc mamuski.
Ide spac bo musze wstac jutro o 6.20 bo facet przychodzi mierzyc okno :-(
Mam nadzieję że już po wizycie....

Czy znacie jakieś leki , które mogą brać kobiety w ciąży na ogromny ból gardła??
Migdałki wychodzą mi przez usta takie mam chore gardło![]()

, rewelacja
bardzo mi przykro... mam nadzieje że szybko zapomnisz... i daj znac co tam ci powiedza w tej klinice...czesc...pamietacie mnie jeszcze?
ja mam jutro wizytke kolejna w klinice poronien....
pozdrawiam serdecznie i zycze wszystkiego najlepszego....
marzycielko nie przejmuj się, zycie niestety jest tak dziwnie skonstruowane że nie zawsze układa się nam tak jak byśmy chcieli, zobaczysz bedzie dobrze i niedługo na mysl o tym bedziesz sie tylko śmiaćDobrze , że Mała szaleje to przynajmniej się o nią nie martwię a zmartwień trochę mam.
Spowodowane to jest zrobieniem mojego męża w ch....a ze strony nowego pracodawcy
Maiało być inczej i będzie inaczej , gorzej. Może po 3 miesiącach będzie zarabiał tak jak mu obiecali kiedy składał wymówienie do firmy , w której obecnie pracuje .
A teraz psie pieniądze szczególnie w październiku.
Ile ja się naryczałam dzisiaj.
Dobrze , że mammy rodziców.
Już mają plan jak Nam pomóc bez nich bylibyśmy ok. miesiąca z rachunkami w plecy a jedlibyśmy myszy:-(
Mam nadzieję,że damy sobie radę przez ten pierwszy miesiąc umowy próbnej.
Ah co Wam będe truć .Sama mam doła to Was dołowac nie będę.
Śpijcie dobrze Kochane:-)

Marzycielka nie przejmuj sie, ulozy sie wszytsko napewno. My jestesmy chyba pechowym malzenstwem bo jak nam sie uklada to zaraz sie psuje. Tu dam ci pare przykladów: Styczen 2007, dokladnie 2 styczen, zadowoleni, wszytsko pieknie, az tu nagle przychodzi doplata za prad-800zł!!!-... Kwiecien tego samego roku, wydawalo nam sie ze pecha na caly rok sie wykorzystał- doplata za wode 400zł, pozniej strata pracy przez malzonka, we wrzesniu wprowadzalismy sie do nowego mieszkania, 2 dni pozniej (nie bylismy jeszce ubezpieczeni)zalalismy sasiada porzadnie i 2 miesiace temu przestalismy splacac ubezpieczalni jego.Nie liczac zapodziania przez ZUS moich papierow o zasilek i nie wyplacanie 2 pensji takze widzisz nie jestes sama z klopotkami a jednak zawsze sie uklada- odpukac narazie mamy spokoj
Ps. Dobrze ze ma ci kto pomoc- nam niestety nie miał...
jestem zasłuchajcie znalazlam w zeszlorocznym numerze ,,twoje dziecko,, przepisy na potrawy wigilijne tzn co mozna czym zastapic zeby jakos przetrwac te swietajak chcecie to moge napisac na inym watku tylko niewiem czy mi sie dzisiaj uda bo bede sie opiekowa mija 6 letnia szwagierka;-) aaa no i umnie wreszcie słoneczko wyszlo
![]()