reklama

Grudniowe mamusie 2008

A mnie dziś mąż doprowadzil do takiego stanu, ze..... powiedziałam mu, ze jak wczesniej urodzę to tylko przez niego. W tej chwili jest wojna i nie zamierzam się do niego odzywac.

reklama
Po wodzie z solą mnie cofa:baffled:

Ale dzisiaj dzień nie dość , że gardło szfankuje to jeszcze mam taką zgagę , że MASAKRA:wściekła/y:

To dokładnie tak jak ja miałam na początku ciąży, też nie mogłam płukac wodą z solą, spytaj sie w aptece co mozesz wziąc, albo kup te Tantum Verde, powinno pomóc.

A mnie dziś mąż doprowadzil do takiego stanu, ze..... powiedziałam mu, ze jak wczesniej urodzę to tylko przez niego. W tej chwili jest wojna i nie zamierzam się do niego odzywac.

Agawar, współczuję z całego serducha, na pewno jutro będzie lepiej.
Ja też często wkurzam się na swoich facetów, tyle, ze na tych młodszych, bo tego dużego wiecznie nie ma, ale jak jest to też mu sie obrywa.;-)

tez to ostatni przerabiałam:sorry2:
najgorsze jest to że faceci (mój kochany małżonek) wogóle nie patrza na to że jesteśmy przecież w ciąży i nie wolno nas denerwować:sorry2:
ach to męskie nasienie...

marzycielka,radzę Ci iśc do lekarza-jak ból gardła jest duży i masz trudności w przełykaniu, to może byc angina.Mój mąż i córka też na to teraz chorują, lekarz powiedział,że teraz właśnie jest dużo zachorowań na anginę.Trzeba ja leczyc koniecznie antybiotykiem-nam pozostaje chyba tylko Bioparox...Angina ma dużo powikłań,więc lepiej leczyc jak najszybciej:tak:.Ja miałam co roku,ale miałam taką pracę,że nie mogłam iśc na zwolnienia i zawsze tą anginę przechodziłam.Teraz mam problemu ze stawami(bolą kolana i sztywnieją),lekarz powiedział,że to właśnie od anginy...
Nie chcę nikogo straszyc oczywiście:sorry2:.

Wrocilam z zakupow. Nadzwigalam sie, przesadzilam znowu :wściekła/y:

Kupilam sobie super koszule nocna do karmienia. Super, ma wyciete dziury na cycuchy :-D i ma obrazek z bocianem :tak: Kupilam jeszcze dla maluszka bodki z napisem "kocham moją mamusie" :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry